Real Madrid întâlnește în această seară Eibar în deplsare în etapa cu numărul 13 din La Liga, iar Zidane a ales să nu-i includă în lot pe Gareth Bale și James Rodriguez, precizând că deși nu sunt accidentați și ar putea din punct de vedere fizic să evolueze, ei nu sunt disponibili pentru această partidă.
Bale și James nu au evoluat nici în partida cu Galatasaray din Champions League. Totuși, în cadrul acelui meci, decizia părea firească, asta pentru că atât galezul, cât și columbianul erau accidentați. Chiar și așa, ei s-au recuperate și ar putea evolua, însă Zidane a hotărât că nu se va baza pe ei la meciul cu Eibar.

Zinedine Zidane, fără Bale și James cu Eibar

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
La conferința de presă de dinaintea meciului cu Eibar, tehnicianul francez a fost întrebat despre situația celor doi fotbaliști absenți din lot, asta în ciuda faptului că la echipele naționale au fost convocați și vor evolua cel mai probabil. Zidane a oferit o explicație destul de vagă: "Nu sunt accidentați, dar nu sunt disponibili. Nu sunt disponibili de joc, vor merge cu naționala, iar apoi vor avea 5 sau 6 zile la dispoziție pentru a vedea dacă sunt sau nu pregătiți să joace".
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
18/09/2021 LA 13:53