Real Madrid a câștigat titlul în La Liga săptămâna trecută, însă madrilenii au început deja socotelile pentru sezonul viitor. Galacticii au început prin a analiza ce jucători vor păstra și în sezonul viitor. Decizia care a surprins pe toată lumea a venit chiar de la Zinedine Zidane, care a renunțat chiar la fiul lui, Luca Zidane. Madrilenii nu i-au mai prelungit contractul portarului de 22 de ani, iar Luca va părăsi clubul de pe Bernabeu după 16 ani petrecuți acolo.
Luca Zidane a evoluat la toate nivelurile la Real, dar a fost pe teren în doar două partide oficiale ale echipei mari, cu Villarreal și cu Huesca, în care a încasat câte două goluri. În ultimul sezon a fost împrumutat la Racing Santander, echipă care a fost ultima clasată în Segunda, iar cifrele sale nu au impresionat pe nimeni - 33 de apariții și 42 de goluri primite.

Zidane păstrează la Real alți doi fii

Liga
Ancelotti pune presiune pe Benzema! Ce planuri are antrenorul după revenirea la Real Madrid
03/06/2021 LA 10:16
Chiar dacă Luca Zidane a fost campion european cu naționala Franței U17 și era considerat un mare talent acum 5 ani, evoluțiile lui au devenit din ce în ce mai șterse în ultimele sezoane. Totuși, e important de precizat că multe echipe sunt cu ochii pe Luca Zidane. El nu va rămâne multă vreme fără echipă - este aproape să semneze cu Montpellier, echipă care a terminat pe locul 8 în Ligue 1.
Altfel, din fiii lui Zidane mai rămân doi la Real Madrid. Dacă Enzo este acum la Almeria, Theo, de 18 ani, și Elyaz, de 14 ani, sunt și ei în cărți să joace fotbal la clubul la care tatăl lor a scris istorie atât din postura de jucător, cât și de antrenor.
Liga
Sergio Ramos, mesaj special după plecarea lui Zidane! Reacțiile altor fotbaliști de la Real Madrid
27/05/2021 LA 11:30
Liga
Zidane pleacă de la Real Madrid la sfârșitul sezonului! Marca știe pe cine va aduce Florentino Perez
15/05/2021 LA 06:52