Gareth Bale a fost împrumutat pentru acest sezon la Tottenham, unde nu a început deloc bine, având diferite probleme cu accidentările. În ultimele 4 meciuri însă, galezul a marcat de 4 ori și pare că și-a câștigat un loc de titular în formația lui Mourinho.
În vară, împrumutul lui Bale va expira, iar acesta se va întoarce în mod normal la Real Madrid, dar Zidane nu se va baza pe el în sezonul viitor, ultimul în care atacantul va avea contract cu formația de pe Bernabeu. Conform publicației iberice Defensa Central, antrenorul Realului i-a transmis lui Florentino Perez un mesaj clar în privința lui Bale.
"Nici dacă va marca 30 de goluri nu îl vreau înapoi. Asta ar însemna că s-a implicat acolo mai mult decât la noi și acest lucru este inacceptabil.", i-ar fi spus Zidane lui Florentino Perez.
Premier League
Gareth Bale s-ar putea întoarce în Premier League în 2022! Ce condiție a pus clubul care îl vrea
17/10/2021 LA 20:08
Citește și: MESAJUL LUI MOURINHO DUPĂ CE A FOST ÎNTREBAT DE VIITORUL LUI GARETH BALE: ”ÎNTREBAȚI-L PE ZIDANE!”
https://i.eurosport.com/2018/04/20/2317052.jpg

Gareth Bale ar putea fi cheia transferului lui Mbappe la Real Madrid

Este clar că ruptura dintre Zidane și Bale nu mai poate fi reparată niciodată, iar galezul nu va mai juca pe Bernabeu atâta timp cât francezul va conduce echipa. În aceste condiții, Real Madrid va încerca în vară să îl vândă pe galez.
Chiar și o sumă infimă în schimbul acestuia ar reprezenta o afacere excelentă pentru madrileni, deoarece aceștia ar scăpa de salariul de 30 de milioane de € pe care îl încasează galezul. În acest sezon, Real și Tottenham au împărțit costul salariului lui Bale, dar madrilenii vor să scape definitiv de această pacoste în vară.
Deși Bale va renunța cu greu la contractul cu Real, madrilenii vor să găsească o soluție potrivită, pentru a face rost de bani pentru Kylian Mbappe, care este marele obiectiv al grupării de pe Bernabeu. Atacantul francez nu și-a prelungit încă contractul cu PSG și toate indiciile duc către o mutare în capitala Spaniei în vară, dar situația financiară complicată pe care o traversează Realul va îngreuna lucrurile.
https://i.eurosport.com/2021/03/04/3005943.jpg
Premier League
Începe noua eră "Newcastle": primul jucător contactat de miliardarii din Premier League
09/10/2021 LA 09:26
Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
18/09/2021 LA 13:53