Zidane s-a bazat foarte puțin pe Luka Jovic în acest sezon (5 meciuri în toate competițiile-0 goluri), iar clubul a decis să îl împrumute pe sârb până în vară, în speranța că va juca mai mult și va reveni la forma de acum două sezoane. Destinația atacantului este Eintracht Frankfurt, clubul căruia Real i-a plătit 63 de milioane de € în 2019.

Vorbind la conferința de presă despre împrumutul atacantului săi, antrenorul Realului a declarat că acesta este este un jucător cu reale calități, dar că mai are multe de învățat.

Liga
"Tras pe linie moartă" de Zidane la Real Madrid, Luka Jovic e asaltat cu oferte! Echipele interesate
27/12/2020 LA 09:57

"E un atacant care marchează goluri, asta e ceea ce ne dorim de la el. Avea 21 de ani când a venit la Real Madrid. Este încă tânăr și nu a avut prea mult noroc, s-a adaptat greu, a avut probleme și cu accidentările... Nu este ușor. Mai are multe lucruride învățat , dar calitățile nu i le poate lua nimeni", a declarat Zidane, citat de as.com.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Luka Jovic, împrumutat până în vară la Eintracht Frankfurt

Potrivit jurnaliștilor de la AS, împrumutul este ca și realizat, jucătorul efectuând deja vizita medicală, mai fiind nevoie doar de finalizarea documentelor.

Clubul german va urma să-i plătească atacantului doar 20% din salariul, restul de 80% fiind suportat în continuare de Real Madrid. Jovic are un salariu de 10 milioane de € pe sezon, iar contractul său cu campioana Spaniei este valabil până în 2025.

La Frankfurt, Jovic a impresionat toată Europa în sezonul 2018-2019, când a marcat 27 de goluri în toate competițiie, ajungând apoi la Real. Din păcate pentru el, sârbul nu s-a adaptat pe Bernabeu și a jucat foarte puțin, reușind doar 2 goluri și 2 assist-uri pentru "los blancos" într-un sezon și jumătate.

Fotbal
Realul vrea să scape de Jovic. Mai multe cluburi importante se bat pentru semnătura sârbului
11/07/2020 LA 13:22
Liga
"Abia a supraviețuit!" Modul în care s-a accidentat Luka Jovic, în timpul izolării
12/05/2020 LA 05:19