Conform Mundo Deportivo, Zidane este conștient că Juventus este și ea cu ochii pe Pogba și nu vrea să îl piardă în fața giganților italieni. Există un respect mutual între agentul lui Pogba, Mino Raiola și Zidane iar acest lucru poate conta la transferul francezului.
Conform presei spaniole, Pogba ar prefera Real Madrid pentru că își dorește să joace în Spania iar francezul consideră că stilul său de joc s-ar potrivi mai bine la Real. În plus, Zidane este un idol pentru Pogba iar antrenorul Realului a vorbit despre cât de important ar fi mijlocașul lui Man United în echipa sa.
”Pogba este o bestie!”, i-ar fi transmis Zidane lui Florentino Perez. Dar Pogba este dorit nu doar pentru ce face pe teren cât și pentru calitățile sale de lider. Datorită personalității sale, Pogba poate fi valoros pentru tinerele talente care pot să crească lângă el.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM 7 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/04/2729921.jpg

Condiția lui Florentino Perez

Perez este dispus să îl cumpere pe Pogba doar dacă întreaga operațiune nu depășește 50 de milioane de euro, ceea ce pare puțin probabil. Estimarea lu Manchester United pentru Pogba este de 150 de milioane de euro.
Astfel, Pogba va trebui să aștepte până la vară pentru a forța o plecare de la United. Perez nu îl consideră pe francez o prioritate însă dacă în vară costurile nu vor depăși 50 de milioane de euro, transferul s-ar putea face, dacă Zidane va avea un sezon bun la Real Madrid și ar putea fi astfel răsplătit.
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM 8 ORE
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
ACUM 12 ORE