Vestea că ședința "secretă" a madrilenilor a ajuns în toate publicațiile iberice, și nu numai, l-a înfuriat teribil pe managerul francez.
Potrivit El Chiringuito, Zidane și-ar fi dorit ca întreaga discuție cu elevii săi să rămână în anonimat. Videoconferința a fost organizată cu scopul de a discuta ultimele evenimente din viața fiecărui jucător de la Real, de a menține unitatea din cadrul echipei și de a se încuraja reciproc în această perioadă unică, fără fotbal.

Zidane, împotriva "scurgerilor" în presă

Liga
Spaniolii au decis cum va arăta clasamentul, dacă sezonul va fi abandonat
16/04/2020 LA 13:40
Zinedine Zidane a pornit cu gândul că ședința online îl va apropia de jucătorii săi, însă efectul s-a aflat la polul opus. Tehnicianul s-a înfuriat pe elevii săi pentru că au vorbit cu alte persoane despre adunarea lor.
În Spania se cunoaște foarte bine faptul că Zidane este extrem de strict când vine vorba de "scurgeri" în presă. Sursa citată susține că managerul Realului nu i-a menajat deloc pe jucători, criticându-i pentru gestul lor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19