Victoria cu Villarreal i-a adus Realului cel de-al 34-lea titlu de campioană din istorie. Văzut de mulți ca principalul artizan al acestui succes, antrenorul Zinedine Zidane a rămas modest și le-a atribuit meritele jucătorilor.
”Bineînțeles că am un rol, sunt antrenorul, dar jucătorii au fost cei care au câștigat acest titlu. Sunt mândru de ei, mândru de modul în care au luptat pe teren. Sunt ființe umane înainte de a fi fotbaliști și sunt mulțumit de grupul format. Toată lumea a fost implicată în această victorie, chiar și cei care au jucat mai puțin.”, a declarat "Zizou" după meciul de aseară.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851359.jpg
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Vorbind despre cei mai importanți jucători care au contribuit la această performanță, Zidane și-a lăudat întreaga echipă, dar a vorbit la superlativ despre căpitanul Sergio Ramos: ”Subliniați importanța lui Sergio Ramos, el este liderul nostru, forța acestei echipe. Toată lumea aduce ceva, dar el este căpitanul nostru. Avem patru căpitani cu Marcelo, Varane și Benzema. Dar Sergio Ramos este punctul nostru de referință. Cred că toți madrilenii se simt foarte bine reprezentați de Sergio”.
https://i.eurosport.com/2017/09/13/2166787.jpg

Sergio Ramos a făcut un sezon excelent

Fundașul de 34 de ani a jucat cel de-al 15-lea sezon în tricoul lui Real Madrid și este cu siguranță unul dintre cei mai reprezentativi jucători din istoria echipei. În acest sezon, Ramos a fost cu adevărat un căpitan, un punct fix în echipă, un lider care a reușit mereu să-și motiveze coechipierii și care încheie sezonul având cifre impresionante.
Realul are cea mai bună apărare din campionat, iar un merit deosebit pentru această performanță îl are și Ramos. De asemenea, fundașul a marcat 10 goluri în acest sezon, fiind al doilea golgheter al echipei după Karim Benzema.
În cei 15 ani petrecuți pe Bernabeu, Sergio Ramos a jucat 649 de meciuri și a reușit 96 de goluri, câștigând tot ceea ce se putea câștiga cu alături de clubul madrilen.
Fotbal
Nicolae Stanciu îl vede pe un român peste Messi: "Clar pe primul loc!"
30/12/2021 LA 15:55
Fotbal
Transferurile stelare din 2021! Messi și Ronaldo au schimbat echipa, dar alții au stabilit recorduri
27/12/2021 LA 11:08