"Nu s-au dat (n.red. - penalty-urile), nu am putut să fac nimic. Arbitrul decide și eu nu mă bag”, a afirmat Zidane după meci.
”Despre meci, sunt foarte fericit, atitudinea a fost foarte bună până la final, am făcut un joc bun. A lipsit golul, era loc să evoluăm și mai bine azi, ăsta este fotbalul, dacă ai ocazii, trebuie să le fructifici. Trebuia să fim mai buni în fața porții. Meritam mai mult astăzi. Trebuie să cotinuăm așa, pentru că suntem bine.”, a continuat el.
”Jucătorii trebuie să fie felicitați. A fost un rival complicat, știam ce jucători are. Am controlat meciul foarte bine, este o echipă care nu este foarte ușot de gestionat pe teren propriu. Trebuie să fim mulțumiți", a spus Zinedine Zidane, în conferința de presă, susținută după meci, potrivit as.com.
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/01/2728642.jpg

Valverde, mulțumit de rezultat

La finalul partidei, antrenorul grupării blaugrana a recunoscut că formația pregătită de Zinedine Zidane le-a creat probleme, dar tehnicianul catalanilor admite că așa este normal să se întâmple în astfel de derby-uri.
"Între Barcelona și Real Madrid este normal să fie egalitate. Este o echipă importantă, puternică și este normal să ne facă să suferim. Ceea ce nu este normal este să le făm cinci goluri și să le luăm 17 puncte în La Liga. Știu că s-a întâmplat asta mulți ani, dar nu asta este normal.
A fost o partidă foarte dificilă, contra unul rival care a făcut pressing foarte avansat, ceea ce ne-a provocat probleme în circularea mingii. Cu puterea lor fizică ne-a împins și ne-a creat probleme", a spus Ernesto Valverde, la finalul meciului.
În plus, tehnicianul lui Messi & Co. a precizat că va fi un sezon strâns: "Clasamentul din acest moment nu mă interesează, pentru că mai este mult din campionat, iar ceea ce simt este că va fi un sezon foarte strâns. Să vedem și va rezista până la final".
Liga Națiunilor UEFA
România, criticată dur în presa din Bosnia înaintea partidei de luni! "Au o serie groaznică"
ACUM 4 ORE
Liga
A dispărut complet numărul 10 din fotbalul modern? Un fost star de la Real Madrid explică fenomenul
ACUM 4 ORE