Real Madrid traversează o perioadă excelentă și este în cărți pentru câștigarea campionatului în Spania, dar și a Champions League. În ciuda problemelor de lot, Zidane a reușit să-și conducă echipa către o serie de succese fantastice în ultimele săptămâni.
Cu toate astea, francezul nu e sigur că își va prelungi contractul cu madrilenii, care expiră în vara lui 2022. Florentino Perez tocmai a fost investit din nou ca președinte al clubului de pe Bernabeu și are toate motivele să meargă în continuare pe mâna lui Zidane, dar antrenorul a lăsat să se înțeleagă că orice se poate întâmpla pe viitor.
"Mă bucur pentru el (n.r. Florentino Perez) pentru că va continua să fie președinte. În rest, nimeni nu știe ce se va întâmplaîn continuare. Pot semna un contract de patru sau cinci ani sau pot pleca mâine.", a spus Zidane la conferința de presă premergătoare meciului cu Getafe, citat de Marca.
Fotbal
Zinedine Zidane a bătut palma pentru a reveni pe banca tehnică! Cu cine a ajuns la un acord
22/11/2022 LA 09:06

Zidane are mari probleme de lot înaintea jocului cu Getafe

Real Madrid ar putea trece pe provizoriu pe primul loc în La Liga în cazul unei victorii contra celor de la Gatafe, coroborată cu un rezultat negativ al celor de la Atletico Madrid în meciul cu Eibar. Totuși, misiunea Realului nu este deloc simplă, deoarece la nivelul defensivei există probleme uriașe de lot.
Nacho e suspendat, iar Varane și Sergio Ramos sunt indisponibili. Primul nu și-a revenit după COVID-19, în timp ce căpitanul suferă o accidentare de lungă durată, care l-a ținut departe de dubla cu Liverpool.
În plus, ca tabloul defensiv de coșmar să fie complet, Casemiro e și el suspendat, astfel că Fede Valverde, revenit după accidentare, va fi foarte probabil titular.
În acest context, Zidane va fi forțat cel mai probabil să apeleze la Victor Chust lângă Militao, în centrul liniei defensive. Ar mai fi și varianta ca Mendy să joace fundaș central, iar Marcelo să fie titular în banda stângă, dar ziariștii spanioli merg pe prima variantă.
Programul lui Real Madrid în La Liga în acest final de sezon
  • Getafe - Real Madrid
  • Cadiz - Real Madrid
  • Real Madrid - Betis
  • Real Madrid - Osasuna
  • Real Madrid - Sevilla
  • Granada - Real Madrid
  • Bilbao - Real Madrid
  • Real Madrid - Villarreal
https://i.eurosport.com/2021/04/16/3115295.jpg
Cupa Mondială FIFA
Zidane vrea ca Mondialul din Qatar să se desfășoare normal! "Renunțați la polemici!"
25/10/2022 LA 08:08
Fotbal
Zinedine Zidane sărbătorește 50 de ani. Viața sa fabuloasă, rezumată în 50 de date semnificative
23/06/2022 LA 10:56