Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zidane: „Nu jucăm așa de rău cum crede toată lumea”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/10/2019 la 14:47 GMT+3

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a negat criticile aduse la adresa echipei sale pentru jocurile din acest sezon.

Groupe A - Zidane : "Il n'y a plus de petites équipes"

Credit imagine: Perform

În ciuda faptului că Real Madrid este neînvinsă și este pe primul loc în La Liga, echipa lui Zidane a fost criticată în acest sezon pentru performanțe inconstante care au dus la trei egaluri în șapte meciuri.
În Champions League totuși, echipa de pe Bernabeu a început sezonul mai greu. A pierdut în primul meci cu 3-0 la PSG și a remizat acasă cu Club Brugge, 2-2.
Știm situația, nu jucăm așa de rău cum spune toată lumea. Aici e Real Madrid, nu se va schimba pentru că spun eu ceva”, a declarat Zidane.
Thibaut Courtois a fost în mod special criticat pentru prima repriză din mecil cu Brugge: „Prima repriză a fost vina tuturor. Nu este nevoie să mai analizăm, trebuie să ne gândim la următorul meci”, consideră Zidane.
Real Madrid va juca în weekend cu Granada, echipa clasată pe locul doi. „Joacă primul loc cu locul doi, este un meci important. Vom juca împotriva unei echipe care are un sezon bun, la fel ca noi. Vrem să facem un meci bun. Nu am avut mult timp să ne recuperăm, dar suntem pregătiți să jucăm”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo