În ciuda faptului că Real Madrid este neînvinsă și este pe primul loc în La Liga, echipa lui Zidane a fost criticată în acest sezon pentru performanțe inconstante care au dus la trei egaluri în șapte meciuri.
În Champions League totuși, echipa de pe Bernabeu a început sezonul mai greu. A pierdut în primul meci cu 3-0 la PSG și a remizat acasă cu Club Brugge, 2-2.
Știm situația, nu jucăm așa de rău cum spune toată lumea. Aici e Real Madrid, nu se va schimba pentru că spun eu ceva”, a declarat Zidane.
Liga
Real dă asaltul pentru un fotbalist din Ligue 1! Pentru cine și-au trimis reprezentantul în Franța
ACUM O ZI
Thibaut Courtois a fost în mod special criticat pentru prima repriză din mecil cu Brugge: „Prima repriză a fost vina tuturor. Nu este nevoie să mai analizăm, trebuie să ne gândim la următorul meci”, consideră Zidane.
Real Madrid va juca în weekend cu Granada, echipa clasată pe locul doi. „Joacă primul loc cu locul doi, este un meci important. Vom juca împotriva unei echipe care are un sezon bun, la fel ca noi. Vrem să facem un meci bun. Nu am avut mult timp să ne recuperăm, dar suntem pregătiți să jucăm”.
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland s-a plâns de presiunea pusă de Borussia Dortmund asupra lui
ACUM O ZI
Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
IERI LA 16:48