Amânat din cauza manifestărilor din Catalunya, El Clasico se joacă într-un moment în care ambii granzi ai Spaniei sunt la turație maximă. Barcelona și Real împart prima poziție, fiind despărțite doar de golaveraj.
Interesul e enorm, iar la conferința de presă de astăzi Zidane a fost asaltat de întrebări despre confruntarea cu marea rivală, de miercuri. Tehnicianul francez nu a vrut să răspundă la vreo întrebare, punctând că se gândește exclusiv la partida cu Valencia, de duminică.
"Nu mă gândesc la meciul cu Barcelona! Nu mă interesează. În acest moment suntem concentrați pe ce se va întâmpla mâine, pentru că e următorul meci. Știu că toată lumea vrea să discut despre El Clasico, dar eu și toți cei de la Real Madrid suntem în acest moment interesați de partida cu Valencia", a spus Zizou într-o conferință de presă.
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
IERI LA 16:20

Barcelona - Real Madrid: catalanii, avantajați de program

Barcelona va juca în această seară la Real Sociedad, în schimb ce Real va evolua abia mâine, ceea ce înseamnă că formația catalană va avea peste 24 de ore în plus de odihnă. Zidane nu a vrut să intre nici în această polemică, mărginindu-se să spună că nu e responsabil de calendar.
"La Liga stabilește programul și noi îl respectăm. Nu putem să facem nimic în legătură cu aceste lucruri. Nu sunt lucruri care să depindă de noi, nu noi facem clasamentul. Este așa cum este și nu putem să schimbăm nimic", a mai spus tehnicianul.
În privința confruntării cu Valencia, Zidane anticipează un duel foarte echilibrat, mai ales că "liliecii" sunt cu moralul foarte ridicat după calificarea în optimile Ligii Campionilor de pe primul loc din grupă.
"Meciul cu Valencia este o mare provocare. E o formație foarte bună, care vine după rezultate excelente. S-a calificat în optimile Ligii Campionilor și trebuie să fim în cea mai bună formă pentru a învinge. Eu spun că suntem pregătiți să ne întoarcem cu trei puncte de pe Mestalla", a concluzionat Zidane.
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07