Zinedine Zidane, care a câștigat două titluri și trei trofee UEFA Champions League în patru sezoane, s-a hotărât deja să plece după ultimul meci din acest sezon, cel cu Villarreal de pe 23 mai. Zidane este dorit intens la Juventus, iar aceasta pare să fie cea mai probabilă destinație, însă el ar putea ajunge și la naționala Franței dacă se va decide că este nevoie de o schimbare după Campionatul European.
Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, va fi sub presiune, însă Marca susține că patronul clubului de pe Bernabeu știe deja ce variantă vrea. Este vorba despre Raul. Spaniolul se ocupă acum de echipa de tineret a clubului, însă Perez îl are pe "lista scurtă" și pe Joachim Low, care nu a ascuns niciodată dorința de a antrena cel mai titrat club din istoria Spaniei.

Marca a aflat cine-i va lua locul lui Zidane pe banca tehnică a lui Real Madrid

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Marca titrează azi în Spania că Raul e favorit să-l înlocuiască pe Zinedine Zidane. "A venit momentul lui!", au transmis jurnaliștii spanioli: "Raul este pregătit. A dovedit asta. Are ADN-ul clubului. Este candidatul favorit să-l înlocuiască pe Zinedine Zidane în caz că francezul va pleca. Evident, Raul nu este singurul nume de pe lista Realului, dar el este favoritul", mai scrie Marca.
Raul Gonzalez a devenit o legendă pe Santiago Bernabeu, după ce a bifat 741 de apariții în tricoul Realului, ca jucător. La fel ca și Zidane, fostul atacant și-a început cariera de antrenor la academia Realului, în 2018. Ibericul, aflat în prezent pe banca lui Real Castilla (echipa a doua) este considerat de multă lume principalul favorit să-i calce pe urme lui Zizou pe banca primei echipe.
Ligue 1
Zidane, viitorul antrenor al lui PSG! Când ar urma să preia echipa. Anunțul jurnaliștilor francezi
07/01/2022 LA 07:25
Ligue 1
Șefii lui PSG insistă că Pochettino nu a cerut să plece la Manchester United! Ce au spus despre Zida
26/11/2021 LA 19:47