Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zidane și-a stabilit prioritățile! Real Madrid pregătește un super-transfer de la Manchester City

Irina Aldea

Actualizat 27/12/2020 la 16:08 GMT+2

Real Madrid, care a preferat să stea în umbră în ultima fereastră de mercato, pregătește lovituri puternice pe piața transferurilor. Zidane a pus ochii pe un fotbalist de mare perspectivă de la Manchester City.

Zinedine Zidane & Florentino Perez

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid are de gând să facă o serie de investiții pentru a păstra șanse reale în campionat, dar și în competițiile europene. Madrilenii au preferat să stea în umbră în ultima fereastră de transferuri, însă în vara anului 2021 vor să dea lovitura aducând un jucător din Premier League, de la Manchester City. The Mirror transmite că Zidane i-a transmis deja lui Florentino Perez că îl vrea pe Bernabeu pe Phil Foden.
Mulți se așteptau ca Foden să fie titular constant în echipa lui Pep Guardiola după plecarea lui David Silva, însă mijlocașul englez nu a primit atât de multe șanse pe cât se aștepta. Din acest motiv vor și madrilenii să încerce transferul, sunt încrezători datorită lipsei de șanse pe care Guardiola i le oferă pe Etihad. Aceeași sursă precizează că giganții din La Liga l-au monitorizat pe Foden încă de acum câțiva ani.

Real Madrid îl vrea pe Phil Foden de la Manchester City

Mijlocașul de 20 de ani mai are trei sezoane și jumătate din actualul contract, însă ar urma să ia în considerare un transfer dacă nu i se garantează prezența constantă în primul 11 al lui Manchester City. În ciuda fapului că a fost titularizat în cinci dintre cele șase meciuri din grupele UEFA Champions League, Foden a apărut în doar cinci ocazii în primul 11 al "cetățenilor" în Premier League.
Foden a înscris cinci goluri și a oferit patru pase de gol pentru trupa lui Guardiola în toate competițiile în acest sezon, dar a fost titularizat o singură dată în ultimele nouă meciuri ale "cetățenilor" în Premier League. Născut la Stockport, în Anglia, Foden are 20 de ani și este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 60 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo