Real Madrid are de gând să facă o serie de investiții pentru a păstra șanse reale în campionat, dar și în competițiile europene. Madrilenii au preferat să stea în umbră în ultima fereastră de transferuri, însă în vara anului 2021 vor să dea lovitura aducând un jucător din Premier League, de la Manchester City. The Mirror transmite că Zidane i-a transmis deja lui Florentino Perez că îl vrea pe Bernabeu pe Phil Foden.
Mulți se așteptau ca Foden să fie titular constant în echipa lui Pep Guardiola după plecarea lui David Silva, însă mijlocașul englez nu a primit atât de multe șanse pe cât se aștepta. Din acest motiv vor și madrilenii să încerce transferul, sunt încrezători datorită lipsei de șanse pe care Guardiola i le oferă pe Etihad. Aceeași sursă precizează că giganții din La Liga l-au monitorizat pe Foden încă de acum câțiva ani.

Real Madrid îl vrea pe Phil Foden de la Manchester City

Campionatul European UEFA
"România a făcut-o, o s-o facem și noi!" Care este planul lui Foden inspirat de naționala tricoloră
21/06/2021 LA 04:29
Mijlocașul de 20 de ani mai are trei sezoane și jumătate din actualul contract, însă ar urma să ia în considerare un transfer dacă nu i se garantează prezența constantă în primul 11 al lui Manchester City. În ciuda fapului că a fost titularizat în cinci dintre cele șase meciuri din grupele UEFA Champions League, Foden a apărut în doar cinci ocazii în primul 11 al "cetățenilor" în Premier League.
Foden a înscris cinci goluri și a oferit patru pase de gol pentru trupa lui Guardiola în toate competițiile în acest sezon, dar a fost titularizat o singură dată în ultimele nouă meciuri ale "cetățenilor" în Premier League. Născut la Stockport, în Anglia, Foden are 20 de ani și este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 60 de milioane de euro.
Premier League
El e cel mai scump fotbalist din Europa! Cum arată top 15 cei mai valoroși jucători de pe continent
07/06/2021 LA 10:41
Premier League
De Bruyne și Foden, cei mai buni jucători ai anului! "E cel mai important premiu individual"
07/06/2021 LA 09:54