Clubul a confirmat vestea pe site-ul oficial iar francezul va intra în autoizolare. Conform protocoalelor, Real Madrid va monitoriza situația lui Zidane în perioada izolării.
Diagnosticul lui Zidane vine într-o perioadă nefastă pentru Real, echipa având mari probleme pe teren. Real a fost eliminată din Cupa Spaniei de echipa din liga a treia, Alcoyano, miercuri.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Zidane, aproape de demitere la Real?

Real Madrid nu are cel mai bun sezon, echipa arătând reale sincope în multe momente din acest an. Madrilenii au reușit totuși să evite o eliminare prematură din Champions League, iar în campionat păstrează încă șanse la titlu. Cu toate astea, eliminarea rușinoasă din Cupa Regelui se pare că a fost picătura care a umplut paharul, Florentino Perez fiind decis să îl schimbe pe Zidane de la conducerea echipei.
Presa iberică a scris ieri că cei doi sunt "la cuțite" și nu mai există cale de întoarcere, francezul urmând să rămână cel mult până la finalul sezonului la cârma campioanei Spaniei.
În aceste condiții, Perez își caută antrenor, iar potrivit argentinienilor de la TyC Sport, primul pe lista președintelui madrilen este Marcelo Gallardo, actualul antrenor al celor de la River Plate. Rezultatele excelente avute în ultimii ani cu "milionarii" l-au adus pe Gallardo în atenția lui Florentino Perez.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59