Clubul a confirmat vestea pe site-ul oficial iar francezul va intra în autoizolare. Conform protocoalelor, Real Madrid va monitoriza situația lui Zidane în perioada izolării.

Diagnosticul lui Zidane vine într-o perioadă nefastă pentru Real, echipa având mari probleme pe teren. Real a fost eliminată din Cupa Spaniei de echipa din liga a treia, Alcoyano, miercuri.

Liga
Real Madrid - Real Sociedad 1-1. Vinicius Jr. a smuls un punct pentru trupa lui Zidane
ACUM 14 ORE

Zidane, aproape de demitere la Real?

Real Madrid nu are cel mai bun sezon, echipa arătând reale sincope în multe momente din acest an. Madrilenii au reușit totuși să evite o eliminare prematură din Champions League, iar în campionat păstrează încă șanse la titlu. Cu toate astea, eliminarea rușinoasă din Cupa Regelui se pare că a fost picătura care a umplut paharul, Florentino Perez fiind decis să îl schimbe pe Zidane de la conducerea echipei.

Presa iberică a scris ieri că cei doi sunt "la cuțite" și nu mai există cale de întoarcere, francezul urmând să rămână cel mult până la finalul sezonului la cârma campioanei Spaniei.

În aceste condiții, Perez își caută antrenor, iar potrivit argentinienilor de la TyC Sport, primul pe lista președintelui madrilen este Marcelo Gallardo, actualul antrenor al celor de la River Plate. Rezultatele excelente avute în ultimii ani cu "milionarii" l-au adus pe Gallardo în atenția lui Florentino Perez.

Liga
Reacția oficială a Barcelonei după arestarea lui Josep Maria Bartomeu! Comunicatul catalanilor
ACUM O ZI
Liga
Simeone a intrat definitiv în istoria lui Atletico Madrid! Bornă impresionantă atinsă de argentinian
ACUM O ZI