Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zinedine Zidane îl vrea pe Riyad Mahrez la Real Madrid! Algerianul e foarte apreciat de Guardiola

Nicu Savin

Actualizat 09/03/2021 la 11:25 GMT+2

Real Madrid va încerca în vară să dea mai multe lovirturi pe piața transferurilor. Presa internațională a scris mult în ultima vreme despre posibiliele transferuri ale lui Haaland sau Mbappe pe Bernabeu, dar o ultimă informație arată că un alt jucător este dorit insistent de Zinedine Zidane.

Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Marele vis al lui Florentino Perez este transferul lui Mbappe la Real Madrid, iar mai nou Haaland a intrat și el pe radarul boardului de pe Bernabeu. Cu toate astea, Zinedine Zidane i-a înștiințat pe oficialii campioanei Spaniei că și-l dorește pe Riyad Mahrez, mijlocașul de 30 de ani al lui Manchester City.
"Real Madrid și-a făcut lista cu posibile transferuri, iar prioritatea o reprezintă Riyad Mahrez.", scrie site-ul footmercato.net.
Sursa citată notează că algerianul a fost de mult timp în atenția madrilenilor, dar acum Zidane este mai hotărât ca niciodată să încerce un trasfer. Mutarea va fi însă greu de realizat, deoarce Mahrez este extrem de apreciat de Pep Guardiola. În plus, Mahrez mai are contract cu formația de pe Etihad până în 2023, deci Realul va trebui să ofere o sumă consistentă în acest demers.
Riyad Mahrez a marcat un hattrick pentru Manchester City în meciul cu Burnley

Riyad Mahrez, dorit la Real Madrid

Mahrez a reprezentat o afacere excelentă pentru Leicester City, care l-a cumpărat cu numai 500.000 de € de la Le Havre în 2014 și l-a vândut la City în 2018 cu 65 de milioane de €. Pe Etihad, algerianul a devenit unul dintre preferații lui Guardiola, chiar dacă a avut și perioade mai proaste.
În acest sezon, Mahrez a jucat 35 de meciuri în toate competițiile pentru "cetățeni", marcând de 8 ori și oferind 5 assist-uri. De când a ajuns la City, Mahrez a cucerit un titlu în Premier League, o Cupă a Angliei și 2 Cupe ale Ligii, asta după ce triumfase în campionat și cu Leicester în sezonul 2015-2016, în care a fost ales cel mai bun jucător din Premier League.
Un mijlocaș extrem de tehnic și cu o viziune bună a jocului, Mahrez este foarte apreciat la City, iar englezii nu vor renunța prea ușor la el. Totuși, o ofertă de la Real Madrid l-ar putea tenta emorm pe algerian, dar rămâne de văzut cum se vor înțelege cluburile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo