Marele vis al lui Florentino Perez este transferul lui Mbappe la Real Madrid, iar mai nou Haaland a intrat și el pe radarul boardului de pe Bernabeu. Cu toate astea, Zinedine Zidane i-a înștiințat pe oficialii campioanei Spaniei că și-l dorește pe Riyad Mahrez, mijlocașul de 30 de ani al lui Manchester City.
"Real Madrid și-a făcut lista cu posibile transferuri, iar prioritatea o reprezintă Riyad Mahrez.", scrie site-ul footmercato.net.
Sursa citată notează că algerianul a fost de mult timp în atenția madrilenilor, dar acum Zidane este mai hotărât ca niciodată să încerce un trasfer. Mutarea va fi însă greu de realizat, deoarce Mahrez este extrem de apreciat de Pep Guardiola. În plus, Mahrez mai are contract cu formația de pe Etihad până în 2023, deci Realul va trebui să ofere o sumă consistentă în acest demers.
Liga Campionilor UEFA
Haaland distruge orice defensivă, dar e de o modestie incredibilă. Declarație superbă a "mașinăriei"
ACUM 7 ORE
Citește și: ZIDANE I-A ÎNCHIS DEFINITIV UȘA LUI GARETH BALE: "NICI DACĂ DĂ 30 DE GOLURI NU ÎL VREAU ÎNAPOI"
https://i.eurosport.com/2020/11/28/2945419.jpg

Riyad Mahrez, dorit la Real Madrid

Mahrez a reprezentat o afacere excelentă pentru Leicester City, care l-a cumpărat cu numai 500.000 de € de la Le Havre în 2014 și l-a vândut la City în 2018 cu 65 de milioane de €. Pe Etihad, algerianul a devenit unul dintre preferații lui Guardiola, chiar dacă a avut și perioade mai proaste.
În acest sezon, Mahrez a jucat 35 de meciuri în toate competițiile pentru "cetățeni", marcând de 8 ori și oferind 5 assist-uri. De când a ajuns la City, Mahrez a cucerit un titlu în Premier League, o Cupă a Angliei și 2 Cupe ale Ligii, asta după ce triumfase în campionat și cu Leicester în sezonul 2015-2016, în care a fost ales cel mai bun jucător din Premier League.
Un mijlocaș extrem de tehnic și cu o viziune bună a jocului, Mahrez este foarte apreciat la City, iar englezii nu vor renunța prea ușor la el. Totuși, o ofertă de la Real Madrid l-ar putea tenta emorm pe algerian, dar rămâne de văzut cum se vor înțelege cluburile.
Premier League
Guardiola a spus tot după zvonurile privind clauza de reziliere din contractul lui Haaland
ACUM 13 ORE
Premier League
Decizia uriașă luată de Manchester City după hat-trick-ul reușit de Haaland în derby-ul cu United
03/10/2022 LA 19:05