Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zinedine Zidane, întrebat despre interesul lui Juventus de a-l aduce în vară

Sebastian Ujica

Publicat 07/03/2020 la 21:12 GMT+2

Antrenorul celor de la Real Madrid, Zinedine Zidane, a vorbit și despre situația lui Gareth Bale și operația lui Eden Hazard.

Real Madrid nu va mai anunța în mod oficial prelungirea contractelor

Credit imagine: Getty Images

Zinedine Zidane a negat că ar fi fost contactat de către cei de la Juventus sau de Federația din Franța pentru postul de selecționer. Zidane a câștigat 2 titluri cu Juventus înainte să meargă la Real Madrid în 2001, iar posibilitatea ca Zidane să fie succesorul lui Didier Deschamps a apărut tot mai des în ultima perioadă. Însă Zidane a ținut să oprească aceste zvonuri.
Nu (am fost contactat de nimeni). În plus, sunt aici. Sunt mereu aici și sunt fericit să am aceste experiențe cu jucătorii și să profităm la maxim de acest lucru. Nimeni nu m-a contactat, nu știu nimic despre asta. Sunt spuse multe lucruri des despre mine și jucătorii mei

Speră ca Hazard să revină în acest sezon

Zinedine Zidane a vorbit și despre situația lui Gareth Bale, cel care a fost titular în 18 partide în acest sezon în toate competițiile.
Aici nu sunt jucători care să fie mai presus de așții. Mereu încerc să-mi fac jucătorii să se simtă importanți pentru că asta cred despre ei. Poate că există opinii diferite despre unii jucători în funcție de ceea ce au realizat, dar nu e vorba despre asta. Trebuie să fie pregătiți, implicați și fiecare să știe ceea ce poate oferi. Cu toții aduc un plus și cred că asta încearcă fiecare să facă
Eden Hazard s-a operat după accidentarea gravă la gleznă iar Zidane, deși speră ca belgianul să revină pe teren până la finalul acestui sezon, nu este sigur că acest lucru e posibil.
Cred că se simte bine. Operația a decurs foarte bine conform spuselor chirurgului. Totul a fost planificat și el e fericit de cum a decurs intervenția chirurgicală. În ceea ce privește pauza lui și când va reveni, nu pot să fiu sigur. Nu știu dacă va reveni până să se încheie sezonul. Sper să ni se alăture până atunci. E posibil. Sper să aibă șansa să mai joace cu noi până se încheie actuala stagiune
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo