Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zinedine Zidane: "Nu voi mai antrena peste 20 de ani. Această pasiune te seacă de puteri!"

Ion Alexandru

Actualizat 28/06/2020 la 08:31 GMT+3

Zinedine Zidane este sub o presiune uriașă! Meciul cu Espanyol îi poate aduce lui Real Madrid primul loc, cu un avans de două puncte după ce Barcelona a făcut doar egal, 2-2, cu Celta Vigo. "Avem obiective diferite, dar Espanyol ne va face viața grea. Este o nouă finală și e nevoie de mare atenție" a spus Zidane.

Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid

Credit imagine: EFE

Zinedine Zidane știe că orice meci poate aduce o schimbare de lider în La Liga, iar egalul Barcelonei cu Celta este o presiune în plus pentru Real Madrid. Echipa lui Lionel Messi are un punct avans în Spania, iar madrilenii pot trece pe primul loc chiar în Catalunya. Un succes pe terenul ultimei clasate, Espanyol, este obiectivul lui Zidane. Realul a câștigat acasă la Espanyol de 6 ori în ultimele 7 întâlniri!

Zidane, 7 finale

Real Madrid este într-un marș forțat către primul titlu după 3 ani și doar al doilea din ultimele 8 sezoane. Zidane știe că orice pas greșit poate fi taxat de Barcelona. Realul poate lua un avans de două puncte în fruntea la Liga chiar în capiotala Catalunyei.
Suntem conștienți că avem de jucat 7 finale pentru a ne apropia de titlu! Cu Espanyol va fi încă una dintre acele situații în care trebuie să luăm în calcul doar victoria și ne vom ridica la nivelul importanței acestui meci.
Real Madrid a pierdut deja în acest sezon în fața unor echipe ca Espanyol, adică în situația de a se lupta pentru evitarea retrogradării. Zidane le-a arătat jucătorilor în ultimele zile meciurile în care au pierdut cu 0-1 la Mallorca, 0-1 pe terenul lui Levante și 1-2 la Sevilla cu Betis.
Zinedine Zidane este antrenorul lui Real Madrid din 2016

Zinedine Zidane antrenează de doar 4 ani

Zidane are o carieră fabuloasă până acum. Venit ca principal la Real în 2016, fostul mare jucător francez poate deja să numere 10 trofee în cariera de antrenor. Zidane este singurul antrenor din istorie care a reușit să câștige trofeul UEFA Champions League de trei ori la rând! Cu toate acestea, Balonul de Aur din 2002 este convins că nu va antrena foarte mult. Zidane a împlinit marți 48 de ani.
Nu voi mai fi aici peste 20 de ani. Asta este sigur! Chiar dacă atunci când eram jucător am spus că nu voi antrena niciodată îmi place ce fac. Munca de zi cu zi este frumoasă, dar te seacă de puteri!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo