Zinedine Zidane știe că orice meci poate aduce o schimbare de lider în La Liga, iar egalul Barcelonei cu Celta este o presiune în plus pentru Real Madrid. Echipa lui Lionel Messi are un punct avans în Spania, iar madrilenii pot trece pe primul loc chiar în Catalunya. Un succes pe terenul ultimei clasate, Espanyol, este obiectivul lui Zidane. Realul a câștigat acasă la Espanyol de 6 ori în ultimele 7 întâlniri!

Zidane, 7 finale

Real Madrid este într-un marș forțat către primul titlu după 3 ani și doar al doilea din ultimele 8 sezoane. Zidane știe că orice pas greșit poate fi taxat de Barcelona. Realul poate lua un avans de două puncte în fruntea la Liga chiar în capiotala Catalunyei.
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 14 ORE
Suntem conștienți că avem de jucat 7 finale pentru a ne apropia de titlu! Cu Espanyol va fi încă una dintre acele situații în care trebuie să luăm în calcul doar victoria și ne vom ridica la nivelul importanței acestui meci.
Real Madrid a pierdut deja în acest sezon în fața unor echipe ca Espanyol, adică în situația de a se lupta pentru evitarea retrogradării. Zidane le-a arătat jucătorilor în ultimele zile meciurile în care au pierdut cu 0-1 la Mallorca, 0-1 pe terenul lui Levante și 1-2 la Sevilla cu Betis.
https://i.eurosport.com/2019/11/05/2710840.jpg

Zinedine Zidane antrenează de doar 4 ani

Zidane are o carieră fabuloasă până acum. Venit ca principal la Real în 2016, fostul mare jucător francez poate deja să numere 10 trofee în cariera de antrenor. Zidane este singurul antrenor din istorie care a reușit să câștige trofeul UEFA Champions League de trei ori la rând! Cu toate acestea, Balonul de Aur din 2002 este convins că nu va antrena foarte mult. Zidane a împlinit marți 48 de ani.
Nu voi mai fi aici peste 20 de ani. Asta este sigur! Chiar dacă atunci când eram jucător am spus că nu voi antrena niciodată îmi place ce fac. Munca de zi cu zi este frumoasă, dar te seacă de puteri!
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
IERI LA 11:19
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22