Zidane a avut o carieră impresionantă ca fotbalist, iar acum încearcă să intre în istorie și pe banca tehnică. Cel poreclit "Zizou" a bifat deja o peformanță unică ca antrenor, reușind să câștige de 3 ori consecutiv trofeul UEFA Champions League, la cârma Realului. Traseul remarcabil al fostului campion mondial a devenit subiect de carte, iar autorul Hermel a dezvăluit câteva dintre anecdotele povestite de Zidane.
Printre acestea se numără și una referitoare la viața personală a antrenorului lui Real Madrid. Mai precis, francezul a dezvăluit că singura sa frică este reprezentată de faptul că ar putea eșua în creșterea și educarea copiilor săi.
Zidane mi-a povestit o întâmplare care m-a lăsat fără reacție, pe vremea când zburam alături de el și de Alfredo Di Stefano, la finalul unei ediții de decernare a Balonului de Aur. Vorbeam despre viață, iar el mi-a spus: 'Am o singură frică, legată de scenariul în care copiii mei ar putea deveni niște idioți mici'. Am văzut frica unui tată extrem de faimos, care își dorea să-și protejeze și să-și educe copiii în mod corespunzător. | Frederic Hermel
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Zidane, 10 trofee cucerite pe banca lui Real Madrid

Tot în cartea respectivă, "Zidane, by Frederic Hermel", autorul are o teorie legată de evoluția fostului mijlocaș în cariera de antrenor:
Este una dintre teoriile mele: ca antrenor, Zidane va deveni mult mai bun decât a fost ca jucător. Încă are foarte mult timp. A câștigat deja 10 trofee în 4 ani și are abia 48 de ani. Încă poate progresa. | Frederic Hermel
Sub comanda lui Zinedine Zidane, Real Madrid se află pe primul loc în La Liga, cu 7 etape rămase până la final. "Galacticii" s-au impus aseară în fața celor de la Mallorca, scor 2-0, și au egalat-o la puncte pe Barcelona (68). Realul se bucură de avantajul rezultatelor directe din El Clasico (0-0, 2-0), motiv pentru care are prima șansă la câștigarea titlului.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59