Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Jovic, un alt jucător îi dă emoții lui Zidane: "Ceva n-a mers bine la testul pentru Covid-19"

Cosmin Cioboata

Actualizat 09/07/2020 la 15:33 GMT+3

Zinedine Zidane, tehnicianul lui Real Madrid, a dezvăluit că "a apărut o eroare" la ultimul test pentru Covid-19 efectuat de tânărul Vinicius Jr.

Zinedine Zidane, tehnicianul luI Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Vestea vine la numai o zi după anunțul că Luka Jovic este suspect de Covid-19. Atacantul sârb nu s-a antrenat în ultimele zile, după ce a luat contact cu un prieten infectat, și va rămâne în izolare la domiciliu în următoarea perioadă.
La conferința de presă premergătoare duelului dintre Real Madrid și Alaves, Zidane a recunoscut că a apărut o eroare la ultimul test realizat de Vinicius, iar acum atacantul de 19 ani este nevoit să-l repete pentru a putea fi inclus în lotul "galacticilor".
Medicii m-au informat că testul (n.r. - lui Vinicius) n-a mers bine și că trebuie să-l repete. Uneori apar erori. De fiecare dată când se întâmplă astfel de lucruri, jucătorul nu se poate antrena (n.r. - alături de ceilalți coechipieri). Sper să nu fie nimic serios, iar Vinicius să fie alături de noi la meciul de vineri. Vom afla rezultatele joi după-amiază. | Zinedine Zidane
Cumpărat de Real Madrid de la Flamengo în 2018, în schimbul a 45 milioane de euro, Vinicius a devenit unul dintre jucătorii pe care Zidane se bazează în mod frecvent. În sezonul curent, tânărul brazilian a evoluat în 35 de meciuri pentru formația de pe Santiago Bernabeu, în toate competițiile, reușind să înscrie 5 goluri și să ofere 4 pase decisive.

Luka Jovic, atacantul lui Real Madrid, este suspect de Covid-19

Potrivit El Chiringuito, Jovic nu s-a antrenat alături de formația pregătită de Zinedine Zidane în ultimele 2 zile, pentru a nu risca să infecteze și ceilalți jucători. De menționat este că primul test efectuat de sârb a fost negativ. Acum, Jovic așteaptă rezultatul celui de-al doilea test, în urma căruia va afla dacă va putea reveni la antrenamente.
Jovic, fotbalistul suspect cu Covid-19, a jucat în ultimul meci al lui Real Madrid. Transferat vara trecută de Real de la Eintracht Frankfurt, în schimbul a 60 milioane de euro, Jovic a bifat 25 de apariții în stagiunea curentă, în toate competițiile, reușind să înscrie 2 goluri și să ofere 2 assist-uri. Sârbul a jucat un singur minut de când a fost reluat fotbalul din Spania. S-a întâmplat chiar în ultima etapă, când Zidane l-a trimis pe teren în prelungirile duelului cu Athletic Bilbao, în locul lui Benzema.
Real Madrid va juca mâine pe teren propriu împotriva lui Alaves (ora 23:00) și va încerca să refacă avansul de 4 puncte față de urmăritoarea Barcelona. Formația de pe Camp Nou s-a impus în derby-ul Catalunyei cu Espanyol, scor 1-0, și s-a apropiat la numai o lungime de "galactici".
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo