Real Madrid a avut o misiune dificilă ieri seară, pe terenul Osasunei. Partida s-a disputat pe un teren înghețat și pe o ninsoare ca în povești, iar jucătorii au avut mari dificultăți în încercarea de a ajunge la poarta adversă. Singura mare ocazie a primei reprize a fost semnată de Osasuna. Oier a reluat cu capul către poarta lui Courtois, dar goalkeeper-ul Realului s-a aflat la post și a respins salvator.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Primul șut al Realului la poarta adversă a venit de abia în minutul 49, când Asensio l-a pus la încercare pe Herrera. Portarul penultimei clasate a plonjat spectaculos și a menținut tabela intactă. Benzema a ieșit la rampă în minutul 61, când a reușit să trimită mingea în plasă, după o pasă oferită de Toni Kroos. Golul a fost însă anulat pe motiv de offside. Istoria s-a repetat în penultimul minut de joc. Benzema a punctat din nou, dar reușita a fost din nou anulată pentru offside.
Liga
Ancelotti pune presiune pe Benzema! Ce planuri are antrenorul după revenirea la Real Madrid
03/06/2021 LA 10:16

Zinedine Zidane, atac la oficialii La Liga, care au refuzat să amâne partida de la Pamplona

Foarte rare au fost ocaziile în care Zinedine Zidane a apărut atât de furios la conferința de presă. Francezul, care nu e obișnuit să vorbească despre aspecte extra-sportive, și-a expus în fața jurnaliștilor dezamăgirea cu privire la condițiile în care meciul de la Pamplona, cu Osasuna, a trebuit să se desfășoare: "Am făcut tot ce am putut pe teren, dar acesta nu a fost un meci de fotbal. Condițiile au fost foarte grele, tot ce s-a întâmplat în ultimele două zile a fost un chin. Nu știm când putem reveni la Madrid și nu avem nicio certitudine", a spus Zidane la final.
În plus, tehnicianul madrilenilor a declarat că meciul de la Pamplona nu ar fi trebuit să se dispute în asemenea condiții și ar fi trebuit să fie amânat: "Bineînțeles că meciul nu trebuia să aibă loc, ar fi trebuit amânat. Nu vreau să intru în detalii, am făcut tot ce ne-au spus, am jucat și asta e. Acum trebuie să ne gândim la recuperare chiar dacă nu știm dacă putem ajunge la Madrid azi sau luni. Miercuri avem alt meci, e un chin. Condițiile de a juca fotbal nu au fost întrunite, fapt care în final contează pentru toată lumea, atât pentru rivalii noștri, cât și pentru fani", a mai spus francezul.
Duelul dintre Osasuna și Real Madrid s-a încheiat cu un scor alb, în urma căruia formația lui Zidane a ratat șansa să devină lider în La Liga. După 18 etape, "galacticii" se află pe locul 2, la un singur punct sub Atletico. De notat că trupa lui Diego Simeone are 3 meciuri în minus față de rivala Real. Podiumul este completat de Barcelona, care s-a distrat cu Granada în această etapă.
Liga
Sergio Ramos, mesaj special după plecarea lui Zidane! Reacțiile altor fotbaliști de la Real Madrid
27/05/2021 LA 11:30
Liga
Zidane pleacă de la Real Madrid la sfârșitul sezonului! Marca știe pe cine va aduce Florentino Perez
15/05/2021 LA 06:52