"Afișul cu Ronaldo din vestiarul Barcelonei", e titlul dat de ziariștii sursei citate unui material apărut astăzi. Aceștia au aflat că în vestiarul de pe Camp Nou e montată, din octombrie anul trecut, o primă pagină din As. "Ronaldo, pozitiv la COVID-19, ratează meciul cu Barcelona", a fost titlul dat atunci de iberici.
Fără, CR7, Barcelona s-a impus fără probleme, 2-0 la Torino, grație reușitelor lui Messi și Dembele. Ulterior, odată portughezul revenit la retur, în decembrie, Juve s-a impus cu 3-0 pe Camp Nou (două goluri pentru portughez) și a câștigat grupa.

Ronaldo

Credit imagine: Eurosport

Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM 25 MINUTE
Prezența acelei prime pagini de ziar are darul să îi facă pe jucătorii Barcelonei mai conștienți și mai responsabili. Dacă Ronaldo - un jucător cunoscut pentru faptul că nu iese și are o viață extra-sportivă ireproșabilă - a făcut COVID-19, pericolul e cât se poate de real, iar fotbaliștii trebuie să fie extrem de precauți.
De fapt, nu este singurul afiș de pe pereții incintei care amintește și avertizează despre pericolele coronavirusului: pe tabla tehnică folosită de Koeman sunt notițe autoadezive care amintesc toate reglementările de siguranță pe timp de pandemie.
Fotbal
Balonul de Aur 2021: Messi, marele favorit să câştige azi trofeul, pentru a 7-a oară
ACUM 2 ORE
Ligue 1
Fanii Realului vor fi furioși! Sergio Ramos îl susține pe Messi în cursa pentru Balonul de Aur 2021
ACUM 14 ORE