"Afișul cu Ronaldo din vestiarul Barcelonei", e titlul dat de ziariștii sursei citate unui material apărut astăzi. Aceștia au aflat că în vestiarul de pe Camp Nou e montată, din octombrie anul trecut, o primă pagină din As. "Ronaldo, pozitiv la COVID-19, ratează meciul cu Barcelona", a fost titlul dat atunci de iberici.
Fără, CR7, Barcelona s-a impus fără probleme, 2-0 la Torino, grație reușitelor lui Messi și Dembele. Ulterior, odată portughezul revenit la retur, în decembrie, Juve s-a impus cu 3-0 pe Camp Nou (două goluri pentru portughez) și a câștigat grupa.

Ronaldo

Credit imagine: Eurosport

Cupa Mondială FIFA
Victoriile Argentinei de la Cupa Mondială, sărbătorite în fosta casă a lui Maradona
IERI LA 19:54
Prezența acelei prime pagini de ziar are darul să îi facă pe jucătorii Barcelonei mai conștienți și mai responsabili. Dacă Ronaldo - un jucător cunoscut pentru faptul că nu iese și are o viață extra-sportivă ireproșabilă - a făcut COVID-19, pericolul e cât se poate de real, iar fotbaliștii trebuie să fie extrem de precauți.
De fapt, nu este singurul afiș de pe pereții incintei care amintește și avertizează despre pericolele coronavirusului: pe tabla tehnică folosită de Koeman sunt notițe autoadezive care amintesc toate reglementările de siguranță pe timp de pandemie.
Cupa Mondială FIFA
Alertă în lotul Argentinei înainte de sferturile Cupei Mondiale! Un titular s-a accidentat
IERI LA 19:28
Cupa Mondială FIFA
Edi Iordănescu a dezvăluit cu cine ține la Mondial! Selecționerul l-a taxat pe Cristiano Ronaldo
IERI LA 10:21