Fundașul central al "galacticilor" a intrat în ultimele 6 luni de contract cu formația de pe Bernabeu și, până în acest moment, nu a ajuns la un numitor comun cu Florentino Perez. Problema e legată atât de salariu, dar mai ales de perioada contractuală. Apărătorul și-ar dori o înțelegere pe 3 ani, în timp ce Real îi oferă doar doi ani de contract.

Sergio Ramos nu ar trăda Real Madrid pentru Barcelona, indiferent de sumă

Sergio Ramos a vorbit într-un interviu despre negocieri și a admis că în acest moment nu există vreun element nou, situația fiind cea relatată de presă. În schimb, în timpul discuției avute, fundașul a fost întrebat dacă ar lua în considerare să "trădeze" pentru Barcelona. Catalanii caută un fundaș central - se vorbește despre Alaba -, iar relația avută de Ramos cu noul președinte, Joan Laporta, e una foarte bună. Ramos a respins categoric o astfel de variantă, indiferent cât de motivantă ar fi din punct de vedere financiar.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos a rupt tăcerea, după ce a fost lăsat în afara lotului Spaniei pentru CM din Qatar
14/11/2022 LA 16:19
"Nu aș juca niciodată pentru Barcelona. Am o relație specială cu Laporta, îl respect enorm. Dar sunt lucruri în viață pe care banii nu le pot cumpăra. Cum nici Xavi sau Pique nu ar fi evoluat vreodată la Real, nici eu nu aș merge acolo. Nici pentru 50 de milioane de euro pe an, nici pentru 70 de milioane! E imposibil să îmbrac vreodată tricoul Barcelonei", a spus Sergio Ramos într-un interviu pe Twitch, citat de presa spaniolă.
Tranferat în 2005 de la Sevilla, Sergio Ramos a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Real Madrid, alături de care a cucerit inclusiv 4 trofee de Champions League. În cei 15 ani petrecuți până acum pe Santiago Bernabeu, Ramos a jucat peste 650 de meciuri, înscriind 99 de goluri, ceea ce pentru un fundaș este cu adevărat impresionant.
Pe lângă performanțele de la Real Madrid, Ramos este și căpitanul naționalei Spaniei, alături de care a devenit campion mondial în 2010 și dublu campion european, în 2008 și 2012.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul Spaniei pentru Mondial! Reacția promptă a unui star de la PSG
11/11/2022 LA 12:41
Cupa Mondială FIFA
Carlo Ancelotti știe cine e jucătorul care nu trebuie să lipsească din lotul Spaniei pentru Mondial
03/11/2022 LA 16:07