''Eduardo (Camavinga) este un mijlocaş modern, are calităţi, este foarte puternic fizic, este un jucător complet. Nu este un specialist pe post, poate juca în mai multe poziţii. În plus, este foarte tânăr (18 ani). A-l avea în echipă înseamnă mult pentru noi'', a subliniat tehnicianul italian, în ajunul meciului cu Mallorca, de pe Santiago Bernabeu din etapa a 6-a din La Liga.
"Sunt aici ca să învăţ" de la "experienţa şi longevitatea" lui Toni Kroos, Casemiro şi Luka Modric, declara la începutul lunii Eduardo Camavinga la conferinţa sa de prezentare la Real Madrid.
"Când spui Real Madrid, te gândeşti la Ligile Campionilor, la Ronaldo, la Zidane, la Figo, la toate legendele care au trecut pe aici. În plus, Benzema este un idol. Îi ajută pe tineri, este apropiat de jucătorii tineri, ca Vinicius, şi în afară de asta este francez", spunea fotbalistul venit de la Rennes.
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
05/12/2022 LA 10:03
Întrebat atunci ce rol va avea, alături de fotbalişti precum Kroos, Casemiro sau Modric, Camavinga a răspuns: "Să învăţ. După aceea, să-i arăt antrenorului că sunt aici, să dau totul la antrenament, să muncesc mult, iar după aceea să adun minute ca să încerc să joc cât mai mult. Voi învăţa din experienţa şi longevitatea lor, fiindcă e ceva timp de când ei sunt foarte sus. (...) Nu contează pe ce post mă va trimite antrenorul, voi da tot ce am mai bun pe teren. Poate că voi avea nevoie de o perioadă de adaptare, însă mă simt pregătit şi nu mă compar cu nimeni. (...) Voi juca la Real Madrid, apoi naţionala Franţei va veni de la sine, în mod firesc"
Camavinga s-a transferat la sfârşitul lui august la Real Madrid, cu care a semnat un contract valabil până în 2027.
Real Madrid este lider în La Liga cu 13 puncte după 5 etape, în timp ce Mallorca este pe 9 cu 8 puncte.
Sursă: Agerpres
Cupa Mondială FIFA
Giroud a devenit cel mai bun marcator din istoria Franței! Gol superb în optimile Cupei Mondiale
04/12/2022 LA 17:15
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59