Ancelotti revine la Real după 8 ani. În 2013, el îi spunea "da" lui Perez, în aceeaşi vară în care Gareth Bale era transferat de la Tottenham pentru 100 de milioane de euro. Astăzi, Carlo Ancelotti a fost prezentat oficial la Real Madrid într-o conferință de presă.

Despre revenirea la Real Madrid

Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
22/05/2022 LA 21:51
"Nu mai sunt cel de acum 6 ani, am mai multă experiență. M-am simțit bine la Everton, dar experiențele negative te ajută și ele să te dezvolți. Amun lot foarte bun, cu jucători cu experiență și de calitate. Bale, Kroos, Modric, Benzema, Ramos, Rodrygo, Vinicius, Valverde...Eu pot să-i motivez, dar important e ce fac pe teren."

Ancelotti, despre scrisoarea lui Zidane

Carlo Ancelotti nu a dorit să spună foarte multe despre ceea ce a scris Zidane, după plecarea de la Real Madrid.
"Sunt în fotbal de 40 de ani. În fotbal e normal să vorbești. Jucătorii joacă, jurnaliștii spun ce se întâmplă, așa este. Dar e important să existe respect reciproc. Ce pot să spun despre Zidane? A câștigat 3 Champions League la rând, a luptat până la final. Toată lumea trebuie să-i mulțumească. Așa e fotbalul, unii pleacă, alții vin. Dar ce a făcut el e incredibil. Nu am vorbit cu el, dar o să vorbesc. Zizou e prietenul meu."

Despre Sergio Ramos

"Sergio Ramos este un jucător important, fundamental pentru succes. Vom vorbi cu el, dar nu știu detalii."

Despre Cristiano Ronaldo

"Țin foarte mult la Cristiano, dar nu o să vorbesc despre jucători care au contract cu alte cluburi. Pot să spun doar că țin la el foarte mult, mă bucur că joacă bine la Juve. Un jurnalist m-a întrebat dacă Roanldo e la sfârșitul carierei. Și am spus da, pentru că marchează doar 35 de goluri"
Liga
Decizia categorică luată de Florentino Perez după ce Mbappe l-a lăsat cu ochii în soare
21/05/2022 LA 13:24
Liga
Marca: Real Madrid tremură pentru prima oară pentru Kylian Mbappe. Ce s-a întâmplat
20/05/2022 LA 05:57