Griezmann a marcat și împotriva Ungariei și este francezul de la Euro 2020 cu cele mai multe reușite în tricoul naționalei. Atacantul de la Barcelona a vrut să se retragă de la națională după Mondialul din 2018, dar își dorește foarte mult și un titlu European.
Griezmann a fost criticat de fanii Barcelonei, dar și de către presa catalană în ciuda faptului că a marcat 20 de goluri în ultimul sezon. Doar Messi a fost mai eficient într-un an foarte complicat pentru gruparea blaugrana. Chiar și așa, există discuții privind o plecare a lui Griezmann în această vară. Asta mai ales după ce echipa de pe Camp Nou i-a adus lângă Messi și Ansu Fati pe Aguero și Depay.
Ligue 1
Fanii Realului vor fi furioși! Sergio Ramos îl susține pe Messi în cursa pentru Balonul de Aur 2021
ACUM 9 ORE
Francezul Griezmann vrea să-și respecte contractul scadent în 2024 și apoi să plece în America.
"Sunt fascinat de cultura americană, de NBA, de această țară. Dorința de aventură mă face să cred că voi fi fericit acolo, iar familia abia așteaptă acest pas. Aș vrea să îmi închei cariera cu un titlu în MLS" le-a spus Griezmann francezilor de la Le Figaro.
Nu este pentru prima dată când Griezmann a spus că vrea să joace în Statele Unite. Echipa lui David Beckham este pregătit pentru a face noi investiții, iar francezul este considerat perfect pentru proiectul din Florida.
Ligue 1
Victorie pentru PSG la debutul lui Ramos! Neymar a ieșit de pe teren pe targă după o accidentare
ACUM 15 ORE
Liga
Ce lovitură! Un star de la Barcelona își negociază transferul la PSG! Ar putea pleca gratis în 2022
IERI LA 16:09