Potrivit publicației AS, Robert Lewandowski este dorit de Real Madrid. Chiar dacă aceasta nu este singura variantă pe care o are polonezul dacă vrea să plece din Bundesliga, jurnaliștii din Spania scriu că una dintre dorințele fotbalistului a fost mereu aceea de a juca pe Santiago Bernabeu.
"Visul lui Lewandowski a fost întotdeauna să joace pentru Real Madrid și vrea neapărat să se întâmple asta înainte de finalul carierei", au scris cei de la AS.
Golgeterul lui Bayern Munchen ar fi putut ajunge pe Bernabeu în 2014, înainte de transferul la campioana Germaniei. Polonezul în vârstă de 32 de ani, legitimat atunci la Borussia Dortmund, fusese contactat de către președintele 'galacticilor', Florentino Perez, după ce reușise să înscrie 4 goluri în poarta Realului, în meciul tur din semifinalele Champions League.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
18/01/2022 LA 11:19

"Sunt deschis să descopăr o cultură nouă!"

Polonezul în vârstă de 32 de ani nu duce lipsă de oferte și nu a ezitat să amplifice zvonurile privind transferul său. Întrebat despre planurile sale de viitor, Lewandowski a mărturisit pentru Canal+ că întotdeauna și-a dorit să descopere o nouă cultură și să învețe o limbă străină.
"Rămân deschis provocărilor. Mă simt excelent la Munchen, e un oraș superb, Bayern e un club minunat. Dar am fost mereu deschis să învăț o limbă străină, să descopăr o cultură nouă. Dacă asta se va întâmpla în timpul carierei sau după ce mă voi retrage... Încă nu știu", a declarat atacantul lui Bayern.
Robert Lewandowski, cotat de site-ul transfermarkt.com la 60 de milioane de euro, se află în atenția celor de la PSG, Manchester United, Chelsea, Barcelona și Real Madrid.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
18/01/2022 LA 07:12
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22