Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunțul momentului în fotbal! Robert Lewandowski, aproape de Real Madrid! "Ăsta e visul lui!"

Bianca Dumitru

Publicat 12/06/2021 la 09:47 GMT+3

Robert Lewandowski ar putea face subiectul unui transfer important în această vară. Golgeterul din ultimii ani al lui Bayern Munchen s-ar putea despărți în această vară de campioana Germaniei, fiind dorit, printre altele, de Real Madrid, PSG și Manchester United.

Bayern-Torjäger Robert Lewandowski steht vor dem Gewinn des Goldenen Schuhs

Credit imagine: Getty Images

Potrivit publicației AS, Robert Lewandowski este dorit de Real Madrid. Chiar dacă aceasta nu este singura variantă pe care o are polonezul dacă vrea să plece din Bundesliga, jurnaliștii din Spania scriu că una dintre dorințele fotbalistului a fost mereu aceea de a juca pe Santiago Bernabeu.
"Visul lui Lewandowski a fost întotdeauna să joace pentru Real Madrid și vrea neapărat să se întâmple asta înainte de finalul carierei", au scris cei de la AS.
Golgeterul lui Bayern Munchen ar fi putut ajunge pe Bernabeu în 2014, înainte de transferul la campioana Germaniei. Polonezul în vârstă de 32 de ani, legitimat atunci la Borussia Dortmund, fusese contactat de către președintele 'galacticilor', Florentino Perez, după ce reușise să înscrie 4 goluri în poarta Realului, în meciul tur din semifinalele Champions League.

"Sunt deschis să descopăr o cultură nouă!"

Polonezul în vârstă de 32 de ani nu duce lipsă de oferte și nu a ezitat să amplifice zvonurile privind transferul său. Întrebat despre planurile sale de viitor, Lewandowski a mărturisit pentru Canal+ că întotdeauna și-a dorit să descopere o nouă cultură și să învețe o limbă străină.
"Rămân deschis provocărilor. Mă simt excelent la Munchen, e un oraș superb, Bayern e un club minunat. Dar am fost mereu deschis să învăț o limbă străină, să descopăr o cultură nouă. Dacă asta se va întâmpla în timpul carierei sau după ce mă voi retrage... Încă nu știu", a declarat atacantul lui Bayern.
Robert Lewandowski, cotat de site-ul transfermarkt.com la 60 de milioane de euro, se află în atenția celor de la PSG, Manchester United, Chelsea, Barcelona și Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo