Se pare că Joan Laporta are un acord cu Messi pentru prelungirea contractului pentru încă 2 ani!

Messi, încă 2 ani la Barcelona

El Confidencial anunță că Laporta speră să facă anunțul mult așteptat cât mai curând, pentru a confirma încă o mutare spectaculoasă, Aguero pe Camp Nou, tot până în 2023.
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
IERI LA 21:51
Contractul lui Messi expiră pe 30 iunie și conform sursei citate, Messi va prelungi pentru încă 2 ani, atunci când va avea 35 de ani.
Promisiunea că va face imposibilul pentru ca Messi să rămână la Barcelona a fost atuul lui Laporta în fața lui Victor Font și Toni Freixa în alegerile pentru postul de președinte al clubului.

Messi, coleg cu prietenul Aguero

Aguero va fi și el anunțat probabil în următoarele zile ca noul jucător al Barcelonei.
"Probabil Aguero e aproape să semneze cu clubul din inima mea, Barcelona", declara Pep Guardiola acum câteva zile.

Koeman, șanse mari să rămână la Barcelona

Deși se părea că Ronaldo Koeman va fi demis de la Barcelona, agentul său a dezvăluit că discuțiile cu Joan Laporta au decurs excelent și sunt șanse mari ca olandezul să continue.
Noul președinte al formației de pe Camp Nou părea la un moment dat decis să îl schimbe pe Ronald Koeman, dar, potrivit agentului tehnicianului, sunt șanse mari ca cele două părți să continue colaborarea.
"Sentimentul e pozitiv. E atât de bun, încât Ronald ar putea să rămână la Barcelona dincolo de contractul actual (n.r. 2021-2022). Dar nu am ajuns atât de departe în negocieri încă, vor mai urma alte runde de discuții", a spus Rob Jansen, potrivit Telegraaf.
Liga
Decizia categorică luată de Florentino Perez după ce Mbappe l-a lăsat cu ochii în soare
21/05/2022 LA 13:24
Liga
Marca: Real Madrid tremură pentru prima oară pentru Kylian Mbappe. Ce s-a întâmplat
20/05/2022 LA 05:57