Barcelona este în cădere liberă, iar ghinioanele continuă pentru catalani. Cel mai bun fundaș al lui Koeman, Gerard Pique este o pierdere foarte grea, iar medicii Barcelonei vor face mai multe teste în cursul zilei de astăzi pentru a determina următorii pași. Primele investigații au relevat cel puțin o entorsă severă la genunchiul drept.
"Vom face și alte teste pentru a determina gravitatea exactă a accidentării, dar și originea ei" au comunicat medicii Barcelonei.
În cazul în care Gerard Pique va avea nevoie de operație, catalanii se tem că-l vor pierde pentru următoarele 5-6 luni! Starul catalan a părăsit terenul în lacrimi.
Liga
6 fotbaliști pe care Ronald Koeman i-a făcut mai buni la Barcelona
10/10/2021 LA 05:28
În cazul lui Sergi Roberto, medicii de la Barca au descoperit în urma primelor investigații o problemă musculară la coapsă. Recuperarea lui Sergi Roberto s-ar putea face în 3 săptămîni.

Variantele lui Koeman

Antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman are mai mulți jucători indisponibili în acest moment. Pique și Sergi Roberto se adaugă lui Ansu Fati, Busquets, Umtiti și Araujo. Accidentarea lui Pique îi dă cele mai multe bătăi de cap olandezului. Doar pe locul 11 în La Liga după 0-1 cu Atletico, Barcelona a rămas cu un singur fundaș central, francezul Lenglet și Koeman va fi nevoit să improvizeze. Marți, Barcelona merge în Ucraina pentru a juca, în Champions League, împotriva echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.
Liga
Koeman a dezvăluit cel mai greu moment de când a ajuns la Barcelona! Cum a comentat posibila plecare
01/10/2021 LA 11:59
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
27/09/2021 LA 14:35