Barcelona este în cădere liberă, iar ghinioanele continuă pentru catalani. Cel mai bun fundaș al lui Koeman, Gerard Pique este o pierdere foarte grea, iar medicii Barcelonei vor face mai multe teste în cursul zilei de astăzi pentru a determina următorii pași. Primele investigații au relevat cel puțin o entorsă severă la genunchiul drept.
"Vom face și alte teste pentru a determina gravitatea exactă a accidentării, dar și originea ei" au comunicat medicii Barcelonei.
În cazul în care Gerard Pique va avea nevoie de operație, catalanii se tem că-l vor pierde pentru următoarele 5-6 luni! Starul catalan a părăsit terenul în lacrimi.
Fotbal
5 fundași accidentați pentru Barcelona, înainte de super-derbyul cu Atletico Madrid
04/02/2022 LA 09:46
În cazul lui Sergi Roberto, medicii de la Barca au descoperit în urma primelor investigații o problemă musculară la coapsă. Recuperarea lui Sergi Roberto s-ar putea face în 3 săptămîni.

Variantele lui Koeman

Antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman are mai mulți jucători indisponibili în acest moment. Pique și Sergi Roberto se adaugă lui Ansu Fati, Busquets, Umtiti și Araujo. Accidentarea lui Pique îi dă cele mai multe bătăi de cap olandezului. Doar pe locul 11 în La Liga după 0-1 cu Atletico, Barcelona a rămas cu un singur fundaș central, francezul Lenglet și Koeman va fi nevoit să improvizeze. Marți, Barcelona merge în Ucraina pentru a juca, în Champions League, împotriva echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.
Liga
Barcelona - Elche 3-2. Recorduri pentru Ferran Jutgla și Gavi, după un meci incredibil
18/12/2021 LA 19:20
Liga Campionilor UEFA
Xavi taie în carne vie, la Barcelona! Jucători, dați afară pe capete, după dezastrul din UCL
09/12/2021 LA 07:12