Atletico Madrid nu a reușit să treacă pe teren propriu de Celta Vigo, dar rămâne lider autoritar în clasamentul din La Liga.

Oaspeții au început mai bine partida de pe Wanda Metropolitano și au deschis scorul prin Santi Mina, care a reluat în poartă o centrare perfectă a lui Hugo Mallo. Atletico nu s-a regăsit după primirea golului, dar eficacitatea madrilenilor a ieșit din nou la iveală. Luis Suarez a egalat în minutul 43, la sigurul șut pe poartă al "saltelarilor" din prima parte.

Fotbal
Detalii din dosarul "BarcaGate". Bartomeu ar fi plătit ca Messi și Pique să fie făcuți "praf" online
IERI LA 08:40

Imediat după pauză, "El Pistolero" a lovit din nou și i-a adus pe madrileni în avantaj, printr-o reluare excelentă în urma unei centrări a lui Renan Lodi. Ulterior, Atletico s-a mulțumit să se apere în stilul său bine cinoscut, dar galicienii au dat lovitura în minul 89, Facundo Ferreyra egalând din pasa lui Solari.

În urma acestui rezultat de egalitate, Atletico rămâne lider în La Liga, cu 8 puncte avans față de rivelele Barcelona și Real Madrid, având și un meci mai puțin disputa. În etapa următoare, echipa lui Simeone va juca în deplasare pe terenul Granadei.

https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988582.jpg

Luis Suarez scrie istorie la Atletico Madrid

Prin reușitele de astăzi, Luis Suarez a ajuns la 16 goluri marcate pentru Atletico Madrid în 17 partide jucate în acest sezon și și-a consolidat poziția de lider în clasamentul golgheterilor din La Liga. Pe lângă acest lucru, Suarez a devenit primul fotbalist din secolul XXI care atinge o asemenea cifră pentru un club, într-un timp atât de scurt

Uruguayanul l-a depășit pe Cristiano Ronaldo, care marcase 15 goluri în primele lui 17 partide pentru Real Madrid în sezonul 2009-2010.

De asemenea, Suarez a atins deja numărul de goluri pe care le-a marcat pentru Barcelona în tot sezonul precedent.

https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Premier League
Sondaj Eurosport | Care a fost cel mai bun fotbalist sud-american care a jucat în Premier League
28/02/2021 LA 06:51
Fotbal
Atletico Madrid - Chelsea, la București. Luis Suarez nu iartă Barcelona: "M-a durut cel mai rău"
23/02/2021 LA 06:05