Saul Niguez se poate despărți în această vară de Atletico Madrid. Potrivit publicației spaniole AS, fotbalistul este dorit de Liverpool, care ar vrea să plătească în schimbul său 40 de milioane de euro.
Mijlocașul mai are contract cu campioana La Liga până în 2026, având o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro. Saul nu ar refuza un transfer, mai ales că pe toata durata carierei sale a evoluat doar în Spania.
Ibericul a fost dorit în primăvara acestui an și de Bayern, dar transferul s-ar putea realiza acum, oficialii lui Atletico fiind tentați să-i dea drumul dacă vor primi o ofertă atractivă.
Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM 15 ORE
În sezonul 2020/21, Diego Simeone nu a mai contat pe Saul Niguez la fel de mult ca în urmă cu un an. Fotbalistul a adunat 41 de apariții în tricoul madrilenilor, dar a evoluat doar circa 2.700 de minute, față de peste 4.200 în stagiunea 2019/20.
Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a mai fost dorit și de Chelsea și Manchester United, Jurgen Klopp considerând că spaniolul este perfect pentru a-l înlocui la Liverpool pe Georginio Wijnaldum, care a semnat din postura de jucător liber de contract cu PSG.

Simeone și-a prelungit contractul cu Atletico

Diego Simeone și-a prelungit înțelegerea cu Atletico Madrid. Tehnicianul se află din 2011 pe banca madrilenilor și va mai rămâne la club cel puțin până în 2024. Campioana Spaniei a anunțat oficial prelungirea contractului, argentinianul fiind cel mai bine plătit antrenor din lume, cu un salariu de 43,6 milioane de euro.
Alături de Atletico, Simeone a înregistrat 317 victorii, 121 de remize și 89 de înfrângeri, victoriile transformându-l în cel mai de succes tehnician din istoria clubului.
Argentinianul are 8 trofee în palmares, la formația rojiblanco: două titluri în La Liga, două trofee Europa League, două Supercupe ale Europei, o Cupă și o Supercupă a Spaniei.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55