articol scris de Romeo Ene
Victoria este cu atât mai importantă, cu cât Real Madrid o egalase la puncte după victoria de la Cadiz. Barcelona are 2 meciuri în minus, iar catalanii se pot apropia la 2 puncte în cazul în care îşi câştigă "restanţele". Barcelona evoluează pe teren propriu cu Getafe, de la ora 23:00.
Înaintea acestei întâlniri, Altetico era lider, cu 70 de puncte, la egalitate cu Real Madrid, în timp ce Huesca se afla pe locul 18, primul retrogradabil, cu 27 de puncte. Atletico nu a avut emoţii, deşi ‘’oaspeţii’’ au avut o ocazie foarte mare în minutul 4. Siovas a reuşit un şut frumos, respins de Oblak.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Ulterior, Atletico a reuşit să-şi impună jocul şi a început să-şi creeze numeroase ocazii de gol. Carrasco şi Saul au avut 2 ratări mari, care anunţau golul marcat de Angel Correa, în minutul 39. Acesta a expediat un şut de la marginea careului, iar execuţia a fost deviată pe lângă Alvaro Fernandez, portarul echipei-oaspete.

Atletico Madrid continuă marșul spre titlu

Prima repriză a fost dominată de gazde, iar scenariul nu avea să se schimbe în actul secund. Koke a ratat o ocazie mare în minutul 49, iar Atletico începuse să forţeze marcarea golului care să-i ofere liniştea.
Victoria madrilenilor a fost asigurată de Yannick Carrasco, care a fost găsit foarte bine în interiorul careului de Marcos Llorente, iar acesta l-a învins pe portarul oaspeţilor. După consultarea VAR, arbitrul Jose Luis Munuera Montero a validat reuşita. Atletico are cea mai bună apărare din Spania, cu doar 20 de goluri primite în 32 de partide.
Graţie acestui succes, Atletico Madrid şi-a consolidat poziţia de lider în La Liga, cu 73 de puncte, cu 3 mai mult faţă de Real Madrid şi 6 faţă de Barcelona, care are 2 meciuri în minus şi va evolua în această seară împotriva lui Getafe, pe Camp Nou. Pentru trupa lui Simeone urmează un program de "foc", cu 3 deplasări consecutive, împotriva lui Bilbao, Elche şi Barcelona, meciuri care pot decide în mare parte configuraţia clasamentului din La Liga din acest sezon.
https://i.eurosport.com/2021/04/22/3119572.jpg
Spanish Supercopa
Real Madrid – Athletic Bilbao, finala Supercupei Spaniei! Trupa lui Simeone, eliminată în semifinale
13/01/2022 LA 20:53
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41