Atletico a început slab în deplasarea de la Eibar, iar Vrsaljko a făcut un penalty și gazdele au preluat conducerea în minutul 12, portarul Dmitrovic învingându-l pe omologul său, Oblak.
Atletico a dominat apoi jocul, dar fără a-și crea șanse prea mari de a înscrie, cu excepția unei bări a lui Coreea. Totuși, elevii lui Simeone au egalat până la pauză prin Suarez (min.40), care a profitat de o eroare a defensivei adverse.
În repriza secundă, Atletico a împins tot mai mult jocul spre poarta gazdelor, iar eforturile "saltelarilor" au fost răsplătite pe final. Suarez a fost faultat în careu, iar arbitru a dictat penalty. Uruguayanul și-a arătat clasa și de la punctul cu var, executându-l pe Dmitrovic cu o scăriță superbă în minutul 89. Prin dubla de azi, Suarez a ajuns la cota 11 în La Liga în acest sezon, egalându-l pe Messi în fruntea clasamentului golgheterilor.
Liga Campionilor UEFA
De aici a plecat totul: istoria conflictului Klopp - Simeone. De ce nu se suportă
ACUM O ORĂ

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Atletico Madrid, lider detașat în La Liga

Așadar, Atletico bifează a 5-a victorie consecutivă în La Liga și își consolidează prima poziție în clasament. Echipa lui Simeone are acum 7 puncte peste marea rivală Real și 10 peste Barcelona, având și un meci mai puțin disputat.
Atletico nu are prea mult timp de sărbătorit, deoarece peste doar 2 zile urmează să joace un nou meci important, pe teren propriu împotriva Valenciei. De partea cealaltă, Eibar rămâne în partea de jos a clasametului (locul 15) și urmează să joace duminică pe terenul celtei Vigo.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Fotbal
Klopp a plecat "fumegând" din flash-interviu: "Nu sunt un idiot să îți fac jocul"
ACUM 3 ORE
Fotbal
Klopp, ironie fină pentru Simeone: "Am mult respect pentru ceea ce fac, nu aș putea să joc așa"
ACUM 4 ORE