Atletico Madrid este motivată să-și apere, în sezonul 2021/22, titlul de campioană a Spaniei. Diego Simeone se poate folosi pentru asta de o formulă ofensivă de top. Antrenorul s-ar putea baza în următoarea stagiune de La Liga pe Joao Felix, Luis Suarez și Antoine Griezmann, acesta din urmă fiind foarte aproape de a se întoarce pe Wanda Metropolitano.
Publicația Mundo Deportivo scrie că Griezmann va reveni la Atletico extrem de decis să arate ceea ce poate, astfel că prezența lui în echipa lui Simeone ar putea cântări mult în lupta pentru al doilea titlu consecutiv.
"Griezmann revine după o perioadă lipsită de succes la Barcelona și cu multă ambiție de a demonstra că e unul dintre cei mai buni din lume, așa cum era în perioada de la Atletico. Când era la formația rojiblanco, s-a născut întrebarea dacă poate fi comparat cu Ronaldo sau Messi. Acum, la 30 de ani, știe că opțiunea cea mai bună este să revină sub comanda lui Simeone", au notat jurnaliștii de la Mundo Deportivo, care au punctat că atuurile lui Atletico în sezonul următor vor fi soluțiile din atac, dar și forța defensivă a echipei.
Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
ACUM 20 MINUTE
Tehnicianul argentinian îi va mai avea în lot și pe Marcos Llorente și Yannick Carrasco, despre care ibericii au scris că sunt "jucători, care, în anumite momente ale sezonului, au jucat ca atacanți, ei urmând să îi ofere soluții antrenorului".

Griezmann, tot mai aproape de revenirea la Atletico

În ultima perioadă s-a vorbit foarte mult în Spania despre un schimb de jucători între Barcelona și Atletico Madrid. Antoine Griezmann și Saul Niguez ar urma să facă rocada, francezul urmând a ajunge din nou, după doar doi ani, sub comanda lui Diego Simeone.
Koeman nu și-ar dori să-l piardă pe Griezmann, însă principalul obiectiv al clubului blaugrana este semnarea unui nou contract cu Lionel Messi, astfel că oficialii Barcelonei fac tot posibilul pentru a-l păstra pe Camp Nou. Schimbul depinde, așadar, în cea mai mare parte, de Messi, care se pare că va semna pe 5 ani cu catalanii, anunțul oficial urmând a fi făcut în următoarele zile.
Griezmann nu și-a atins niciodată potențialul maxim la Barcelona, unde părea că este mereu în umbra lui Messi, astfel că revenirea la Atletico pare soluția ideală pentru el în acest moment. Fanii Barcelonei nu sunt neapărat mulțumiți de acest schimb de jucători.
Ideea principală este că francezul nu ar trebui cedat la Atletico, suporterii amintindu-și de ce s-a întâmplat cu Suarez vara trecută, când uruguayanul a fost cedat foarte ușor la Atletico, alături de care a devenit campion al Spaniei.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
IERI LA 07:09
International friendlies
VIDEO | Lionel Messi a ajuns la 100 de victorii cu Argentina și a sărbătorit cu o dublă încântătoare
IERI LA 05:14