Articol scris de Andrei Bobeică
Trupa lui Diego Simeone a început destul de greu meciul cu Bilbao și s-a văzut condusă încă din minutul 21, după golul marcat de Muniain din assist-ul perfect oferit de Inaki Williams.
Atletico a primit o replică puternică din partea bascilor în prima repriză, meciul fiind destul de echilibrat.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35
Chiar înainte de pauză însă, Marcos Llorente a reușit să egaleze și astfel Simeone a putut să abordeze în alt mod repriza a doua.
A doua parte a început perfect pentru Atletico, care a preluat conducerea după penalty-ul transformat de Luis Suarez în minutul 51.
Până la final, ambele echipe au mai ratat câteva ocazii importante, dar Atletico nu a mai pierdut avantajul de un gol, în ciuda faptului că Bilbao a avut o posesie de 57 % în repriza a doua.

Avantaj mărit pentru Atletico în lupta cu Barcelona și Real Madrid

Atletico Madrid și-a mărit avantajul cu victoria din restanța cu Bilbao și ajunge la 6 puncte de Barcelona și 8 de rivala de oraș, Real, după 26 de etape.
Peste doar 3 zile, Atletico va juca în deplasare la Getafe, după care va urma returul cu Chelsea, din Champions League, unde au de recuperat un gol, după înfrângerea cu 1-0, de pe Național Arena.
De cealaltă parte, Athletic Bilbao rămâne pe locul 8, fără prea mari speranțe pentru locurile de cupe europene, dar bascii vor disputa două finale ale Cupei Spaniei în 2021.
Liga
Barcelona - Levante 3-0! Ansu Fati, ce revenire: gol, după 10 luni de absență
26/09/2021 LA 16:08
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
25/09/2021 LA 12:16