''Un buget de exploatare de 765 de milioane de euro pentru sezonul 2021/22 a fost aprobat'', a anunţat clubul, într-un comunicat.
Catalanii au prevăzut o cifră de afaceri de 791 de milioane de euro pentru exerciţiul financiar 2020/2021. Însă, această estimare era bazată pe ipoteza revenirii publicului pe stadioane în decembrie 2020, care nu s-a produs.
Joi, Consiliul de Administraţie a aprobat şi ''încheierea exerciţiului financiar pentru sezonul 2020/21, cu pierderi de 481 de milioane de euro''.
Fotbal
Incredibil cum s-au modificat cotele la Balonul de Aur, după ce "clasamentul" a scăpat pe net
ACUM 6 MINUTE

Laporta vorbise deja despre pierderile și datoriile avute de Barcelona

Preşedintele clubului, Joan Laporta, anunţase deja aceste pierderi într-o conferinţă de presă susţinută în august în care a explicat motivele plecării vedetei argentiniene Lionel Messi.
Atunci, Laporta a recunoscut şi dimensiunile datoriilor clubului, care se ridică la 1,35 miliarde de euro. Directorul general Ferran Reverter va prezenta pe 6 octombrie rezultatele unui audit comandat de Consiliul de Administraţie pentru a determina situaţia financiară a grupării.
Clubul catalan a fost nevoit să apeleze la o scădere a masei salariale în perioade transferuri din această vară, despărţindu-se de vedete precum Lionel Messi sau Antoine Griezmann.
FC Barcelona intenţionează, de asemenea, să organizeze o reuniune a membrilor săi acţionari (socios) în weekend-ul 16-17 octombrie, se mai arată în comunicat.
Sursa: Agerpres
Liga
Primii 2 jucători care pleacă de la Barcelona, după demiterea lui Koeman. Anunțul făcut de spanioli
ACUM 3 ORE
Ligue 1
Zidane, pregătit să-i spună "DA" lui PSG! Ce dorință trebuie să-i îndeplinească Al-Khelaifi
ACUM 20 ORE