Articol scris de Răzvan Cîrceag
Barcelona are probleme financiare din cauza atingerii plafonului salarial maxim permis de La Liga și nu va putea înregistra oficial transferurile anunțate în această vară: Sergio Aguero, Eric Garcia, Emerson Royal și Memphis Depay.

Pleacă Griezmann, vine Messi

Liga
Dembele mai are două săptămâni la dispoziție să-și prelungească înțelegerea cu Barcelona
ACUM 2 MINUTE
Problema se complică și mai mult pentru că lui Leo Messi i-a expirat contractul pe 30 iunie și până nu vor pleca alți jucători din club, argentinianul nu poate semna o nouă înțelegere. Conform dailystar.co.uk, Griezmann este jucătorul pe care conducerea catalană l-a ales pentru a fi "sacrificat", iar Chelsea este clubul cel mai interesat de serviciile internaționalului francez.
De plecarea francezului s-a tot vorbit în ultimul timp, iar salariul exorbitant pe care îl are ar putea fi un motiv în plus pentru care mutarea să se realizeze. 16 milioane de euro pe sezon câștigă Griezmann pe sezon, la Barcelona.
Aceeași sursă mai notează că PSG este un alt club care și-ar dori achiziția lui Antoine Griezmann și ar putea face o ofertă pentru el. 120 de milioane de euro este suma pe care Barcelona a plătit-o pentru transferul lui Griezmann.

Jucătorii care pleacă de pe Camp Nou

Barcelona vrea să scape de mai mulți jucători în această vară, mai ales din necesitate pentru a face loc la salarii. Junior Firpo a fost transferat la Leeds United pentru 13 milioane de lire, iar transferul său ar putea reduce cheltuielile Barcelonei cu 8 milioane de lire pe sezon.
Francisco Trincao a fost și el trimis în Anglia, sub formă de împrumut la Wolves. Kondrad De La Fuente a fost vândut la Marseille în timp ce Jean Claire-Todibo a fost cedat la Nice, catalanii salvând astfel 9 milioane de lire pe sezon.
Nu este însă de ajuns, iar Barcelona vrea să scape în curând și de Samuel Umtiti, Philippe Coutinho și Miralem Pjanic, pentru a obține o scădere cu 200 de milioane de euro a bugetului pentru salarii.
Premier League
Reacția incredibilă a lui Ronaldo la 24 de ore după ce Messi a câștigat al 7-lea Balon de Aur
ACUM O ORĂ
Fotbal
Cea mai așteptată reacție. Verdictul lui Ibrahimovic, după ce Messi a câștigat Balonul de Aur
ACUM O ORĂ