Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona - Cadiz 1-1. Catalanii au întrerupt seria de 7 victorii consecutive în La Liga

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/02/2021 la 17:04 GMT+2

Barcelona și Cadiz au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 24-a din La Liga. Formația catalană a scăpat victoria printre degete pe final, după ce oaspeții au transformat o lovitură de la 11 metri.

Leo Messi (Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a întrerupt seria de 7 victorii consecutive în La Liga. Trupa lui Ronald Koeman a fost egalată în minutul 89 și a obținut un singur punct din meciul cu Cadiz, scor 1-1, în runda cu numărul 24 din campionatul Spaniei.

Barcelona - Cadiz 1-1 | Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe apariții bifate pentru catalani, în La Liga

Barca a deschis scorul prin Lionel Messi, din penalty. Starul argentinian l-a păcălit pe potarul lui Cadiz cu o execuție în colțul din stânga. A fost o zi specială pentru căpitanul catalanilor. Messi a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru formația "blaugrana", în La Liga.
În partida cu Cadiz, Messi a bifat cea de-a 506-a apariție pentru Barca în campionat, devansându-l pe Xavi (505), fostul mare mijlocaș al catalanilor din perioada 1998-2015.

Barcelona - Cadiz 1-1 | Catalanii au întrerupt seria de 7 victorii consecutive în La Liga

Sărbătoarea lui Messi a fost stricată pe final de Cadiz. Micuța echipă aflată pe locul 14 în La Liga a restabilit egalitatea tot din penalty, în minutul 89.
Clement Lenglet a faultat în careu, iar arbitrul central n-a ezitat să arate punctul cu var. Fernandez și-a asumat responsibilitatea și a obținut un punct prețios pentru Cadiz.
De cealaltă parte, Barcelona a pierdut 2 puncte extrem de importante în contextul luptei pentru titlu. În urma remizei de pe Camp Nou, formația catalană a acumulat 47 de puncte și rămâne la 5 puncte în spatele lui Real Madrid, aflată pe locul 2, și la 8 lungimi sub liderul Atletico.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo