După două înfrângeri în ultimele două săptămâni pe Camp Nou - cu Eintracht, în sferturile Europa League, şi contra lui Cadiz, în campionat -, formaţia lui Xavi spera să îşi ia revanşa în faţa propriilor fani.
Adversarul părea unul ideal, în contextul în care Rayo Vallecano era lipsită de griji în clasament şi avea handicapul că nu se impusese pe terenul Barcelonei din 2000.
Partida a început cum nu se putea mai rău pentru gazde, Garcia deschizând scorul din pasa lui Palazon, în minutul 7. Catalanii au părut că pot reveni în joc, controlând total partida, dar ocaziile foarte clare au lipsit de la poarta lui Dimitrievski.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
ACUM 9 ORE

Barcelona, recorduri negative

Barcelona a etalat un joc lent şi previzibil şi, deşi puţini ar fi anticipat, nu a reuşit nici măcar să egaleze. Vorbim de o contraperformanţă în istoria formaţiei blaugrana, care pierde pentru prima oară în istorie tur-retur, într-o ediţie de la Liga, contra lui Vallecano.
Trupa de pe Camp Nou a pierdut pentru prima oară în istorie trei meciuri la rând pe teren propriu. Trei partide la rând mai pierduse în două rânduri, dar de fiecare dată un eşec avusese loc în deplasare (în sezoanele 1997-1998 şi 1998-1999).
După 33 de etape, Barcelona ocupă locul doi în clasament, cu 63 de puncte. Locul de Champions League este asigurat în mare măsură, în contetul în care Betis, formaţia de pe locul 5, e la 6 puncte de formaţia catalană.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
IERI LA 17:00
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35