În recuperare după cea de-a treia intervenție chirurgicală de când a sosit pe Camp Nou, Coutinho va continua la clubul blaugrana. Noul președinte al clubului spera că îl va putea vinde, pentru a recupera din suma uriașă plătită de Bartomeu pentru transferul său de la Liverpool. Suma aferentă plecării ar fi fost extrem de utilă, în contextul crizei financiare de la clubul catalan, care a semnat până acum, în această vară, doar cu jucători liberi de contract.

Interes 0 pentru Coutinho

Dar atât sport.es, cât și As susțin că sud-americanul va continua sub comanda lui Ronald Koeman. Pentru cel mai scump jucător din istoria Barcelonei nu doar că nu există o ofertă: niciun alt club nu s-a interesat de el sau de cât solicită clubul de pe Camp Nou pentru o eventuală mutare. Asta în condițiile în care pretențiile catalanilor au scăzut la 40 de milioane de euro pentru un fotbalist pe care au plătit 145 de milioane.
Liga
Octombrie de foc pentru FC Barcelona. 9 dueluri tari pentru catalani chiar înaintea CM din Qatar
ACUM 16 ORE
"Mijlocașul brazilian nu are nicio ofertă și Barcelona s-a obișnuit deja cu ideea că va fi aproape imposibil să-l includă în vreo operațiune în această vară. Coutinho va rămâne, așadar, pe Camp Nou", notează sport.es.
Marea speranță a catalanilor e că sud-americanul va reveni cu bine după operație și va lupta pentru un loc de titular. Șansele să revină la forma arătată la Liverpool sunt mici, însă Koeman e optimist. Tehnicianul i-a dat totuși destule șanse să evolueze, când Coutinho a fost apt, astfel că se speră că olandezul va reuși să îl "reinventeze".
Adus în 2018 pe Camp Nou, Coutinho nu a impresionat, astfel că în stagiunea 2019-2020 a fost împrumutat la Bayern. Acolo a avut evoluții bune, reușind 8 goluri și 6 assisturi în 23 de partide jucate în Bundesliga (alte 3 goluri și 3 assisturi în 11 meciuri de Champions League) și Bayern s-a gândit să îl transfere definitiv. Pretențiile Barcelonei au fost prea mari la momentul respectiv, astfel că gigantul bavarez a preferat să îl aducă pe Sane, de la City. Germanul nu a dat randamentul scontat, dar i-a costat pe oficialii lui Bayern "doar" 49 de milioane de euro.
Liga
Lionel Messi revine la Barcelona doar dacă un fotbalist legendar al clubului e dat afară
ACUM 19 ORE
Liga
Înlocuitorul ideal al lui Busquets are deja contract cu Barcelona! Varianta propusă catalanilor
IERI LA 10:00