Barcelona a trăit un an turbulent marcat de scandaluri, arestări și rezultate slabe. Fanii catalani au, în sfârșit, un moment de bucurie. Cotidianul Sport din Barcelona scrie că Manchester City și-a făcut o listă de atacanți pentru era post Aguero, dar Messi nu se află pe ea. Erling Haaland, Harry Kane și Romelu Lukaku sunt într-o ordine deloc întâmplătoare opțiunile poentru vara viitoare ale catalanului Pep Guardiola. Managerul lui Manchester City este convins că are nevoie de un atacant cu nume pentru a pune mâna pe toate trofeele puse în joc. Echipa lui Guardiola a fost devastatoare în 2021 fără un vârf autentic, dar planul este ca forța echipei să crească. E clar că cei trei atacanți menționați au calități și prezintă oportunități diferite. Haaland are doar 20 de ani și reprezintă viitorul. Kane a demonstrat deja în Premier League că este o certutudine, în timp ce Lukaku și-a resetat cu succes cariera la Inter Milano și a redevenit dezirabil pentru forțele din Premier League.
https://i.eurosport.com/2021/03/11/3009719.jpg

Barcelona, casa lui Messi

Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 2 ORE
Barcelona a fost la un pas să-și piardă cel mai important jucător. Catalanii scriu că Messi a avut pe masă contractul în alb cu Manchester City, dar ar fi trebuit să dea în judecată clubul unde a crescut de la 13 ani. Argentinianul a refuzat acest demers și a rămas în locul transformat în casă.
În vara viitoare, Messi va fi eliberat de contractul cu Barcelona și poate semna cu oricine. Jurnaliștii catalani sunt convinși că Messi va alege continuitatea, deși pe urmele starului argentinian pe lângă Manchester City este și PSG.
https://i.eurosport.com/2019/09/27/2684782.jpg

Kun Aguero, cheia afacerii

Messi și Aguero sunt foarte buni prieteni, iar plecarea golgheterului all time de la Manchester City este o indicație că planurile englezilor sunt într-o altă direcție. "Manchester City caută un alt tip de jucător, un 9 clasic, puternic" a fost mesajul lui Kun Aguero către prietenul Leo. De aceea, lista prezentată de catalani este modelată pe acest profil de fotbalist. În schimb, Barclona l-ar putea aduce liber de contract pe Aguero pentru un parteneriat de senzație cu Messi.
Cupa Mondială FIFA
Ibrahimovic a dezvăluit care e favorita sa la Cupa Mondială din Qatar! Motivul invocat de suedez
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Van Gaal nu se teme atât de mult de Messi. Declarația antrenorului batav și replica lui Scaloni
ACUM 8 ORE