După ce Real Madrid a părăsit Cupa Spaniei, eliminată de o echipă de liga a treia, Barcelona a avut probleme la fel de mari împotriva unei echipe de același eșalon.

Koeman, după ce Barcelona a fost aproape de o mare surpriză negativă

Fără Messi, suspendat, catalanii au dominat și au avut destule ocazii să închidă partida după 90 de minute, dar au incapabili să finalizeze. Au ratat inclusiv două penaltyuri, prin Pjanic (39) și Dembele (80). În cele din urmă, Dembele și Braitwaite au adus calificarea, dar partida nu l-a mulțumit pe tehnicianul Ronald Koeman.
Liga Campionilor UEFA
Xavi, cel mai vehement discurs din cariera de antrenor! Atac dur la arbitrul de la Inter - Barcelona
ACUM 2 ORE
"Ne lipsește eficiența, nu se poate ca o formație ca Barcelona să aibă nevoie de prelungiri după un astfel de meci. Nu poate fi de acceptat că am ratat două penaltyuri, nu am avut presiune, nu au fost spectatori în tribune. Nici eu nu înțeleg, pentru că avem jucători capabili să facă diferența. Trebuie să analizăm și să vedem ce se întâmplă. E posibil să existe încă o frică în abordarea asta. E nevoie să ne antrenăm mai mult, să muncim și să ne recăpătăm încrederea", a spus Koeamn, citat de Mundo Deportivo.
Întrebat pe cine vrea să întâlnească mai departe, în optimile competiției, tehnicianul catalanilor a explicat că nu își dorește un adversar anume, partidele în Cupă fiind mereu foarte dificile.
"Nu am preferințe pentru turul următor. În Cupă, este mereu greu să joci, chiar dacă adversarul e mai slab cotat. Există mereu surprize și rezultate ciudate", a mai spus antrenorul olandez.
Liga
Messi va reveni la Barcelona în 2023!Anunțul de ultimă oră făcut de o sursă autorizată din Argentina
ACUM 8 ORE
Liga
FC Barcelona, victorie "scurtă" la Mallorca! Lewandowski, din nou decisiv pentru catalani
01/10/2022 LA 20:55