Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, salvată de Leo Messi! Catalanii, victorie la limită cu Levante pe teren propriu

Irina Aldea

Publicat 14/12/2020 la 00:07 GMT+2

Leo Messi a fost din nou magistral pentru Barcelona și a salvat echipa lui Ronald Koeman pe finalul meciului când a marcat singurul gol al întâlnirii.

Leo Messi

Credit imagine: Getty Images

Barcelona traversează o perioadă cu suișuri și cuborâșuri. Catalanii au pierdut cu Cadiz în campionat și cu Juventus în UEFA Champions League și nu-și mai permiteau niciun pas greșit în La Liga. Trupa lui Ronald Koeman a întâlnit-o în etapa a 13-a pe Levante, una dintre candidatele la retrogradare din campionatul Spaniei.
Cu un joc fără culoare, adesea cu multe greșeli și lipsă de sincronizare, Barcelona a reușit totuși să obțină cele trei puncte, grație golului marcat de Leo Messi în minutul 76, dintr-o pasă a lui Frenkie de Jong. În urma golului marcat cu Levante, Messi a ajuns la 900 de faze de gol în care a fost implicat în 746 de apariții pentru Barcelona (642 de goluri și 258 de pase de gol).
Catalanii au urcat astfel pe locul 8 în clasament, cu 17 puncte după 11 etape parcurse. În acest moment, lider în La Liga este Real Sociedad, iar podiumul este completat de Atletico Madrid și Real Madrid. Pentru Barcelona urmează chiar duelul cu liderul La Liga, Real Sociedad, pe 16 decembrie. Apoi, tot pe teren prorpiu, catalanii vor întâlni Valencia.

Barcelona – Levante 1-0, în etapa a 13-a din La Liga. Echipele de start

  • Barcelona: ter Stegen - Dest, Araujo, Lenglet, Alba - Busquets, de Jong - Messi, Griezmann, Coutinho – Braithwaite. Rezerve: Pena, Neto, Alena, De La Fuente, Fernandes, Firpo, Pedri, Mingueza, Pjanic, Puig, Trincao, Umtiti
  • Levante: Fernandez Abaris - Coke, Postigo, Vezo, Clerc - de Frutos, Vukcevic, Malsa, Melero - Gomez Alcon, Roger. Rezerve: Cardenas, Ruiz Ojeda - Duarte, Tono, Son, Leon, Miramon, Morales, Radoja, Rochina, Rober
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo