După realegerea lui Joan Laporta ca președinte al Barcelonei, catalanii au reluat legăturile cu șefii lui Manchester City, cele două cluburi negociind în prezent mai multe mutări. Conform presei din Anglia, după transferurile lui Sergio Aguero și Eric Garcia la Barcelona, din postura de jucători liberi de contract, oficialii celor două echipe ar discuta un dublu schimb de fotbaliști.
Jurnalistul Duncan Castles a dezvăluit că City ar fi dispusă să-i dea pe Joao Cancelo și Bernardo Silva la schimb pentru Sergi Roberto și Dembele. Mutările s-ar putea face în condițiile în care Pep Guardiola și-l dorește pe Sergi Roberto, jucător pe care l-a debutat în prima echipă a Barcelonei și care îi place, iar Dembele a refuzat să-și prelungească contractul cu catalanii, care se văd astfel nevoiți să-l transfere în această vară pentru a nu-l pierde gratis în vara anului 2022.
De cealaltă parte, potrivit jurnaliștilor de la publicația spaniolă Sport, tehnicianul campioanei din Premier League i-ar fi transmis lui Silva că își poate căuta echipă, lăsându-l să plece de pe Etihad.
Liga
Depay, decis să continue la Barcelona, deși catalanii vor să-l dea la schimb într-o super afacere
04/07/2022 LA 09:04

Ce alte ținte mai are Barcelona

Conform sursei citate, proiectul gândit de Joan Laporta și Ronald Koeman implică prezența unor golgeteri în echipă, oficialii clubului dorindu-și, pe lângă mutările lui Aguero și Depay, și transferul unui fotbalist tânăr, de perspectivă. Astfel, catalanii vor încerca să dea o lovitură pe piața transferurilor, având două ținte clare: Erling Haaland și Lautaro Martinez.
În plus, printre agenții care s-au întâlnit cu șefii Barcelonei pentru a discuta despre viitorul jucătorilor, se află și impresarii lui Riyad Mahrez și Ilkay Gundogan. Cei doi fotbaliști de la Manchester City ar fi tentați să plece de la campioana Angliei în condițiile în care Pep Guardiola este interesat de transferurile lui Harry Kane și Jack Grealish.
U-19 Euro
Euro u19 | Anglia este campioană, după o victorie obținută în prelungirile finalei cu Israelul
02/07/2022 LA 05:40
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39