Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, victorie clară cu Sociedad! Messi, dublă, Dest, la primele goluri pentru catalani

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 21/03/2021 la 23:58 GMT+2

Barcelona a câștigat ca în vremurile bune. Catalanii au învins-o clar pe Real Sociedad și continuă cursa de urmărire a lui Atletico Madrid.

Barcelona's Barcelona's US defender Sergino Dest celebrates with Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (back) after scoring a goal during the Spanish League football match between Real Sociedad and Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Bobeică
Cu victoria din această seară, Barcelona rămâne la 4 puncte de liderul Atletico și are două puncte față de rivala Real Madrid.
Barcelona a câștigat mai lejer decât se aștepta partida cu Sociedad, echipă cu care s-a întâlnit și în luna ianuarie a acestui an, în semifinalele Cupei Spaniei, atunci când catalanii au câștigat la lovituri de departajare cu 3-2, după ce la finalul celor 120 de minute, scorul a fost 1-1.

Barcelona, victorie ca-n vremurile bune

Meciul a început cu o ocazie a lui Isak, dar Ter Stegen a blocat șutul atacantului lui Sociedad. Barcelona a preluat rapid conducerea jocului și a avut o bară prin Dest în minutul 35.
Griezmann a deschis scorul cu fosta sa echipă pentru ca Dest să facă 2-0 și să stablilească scorul la pauză.
Repriza a doua a început tot cu Barcelona în atac, iar Dest a făcut dubla în minutul 53. Pentru fundașul american sunt primele goluri marcate în tricoul Barcelonei.
Messi a dus scorul la 4-0 în minutul 56, cu a 22-a reușită din acest sezon.
Barcelona nu a avut milă de adversara sa și a continuat să atace. Dembele a marcat și el în minutul 71 pentru 5-0, după o acțiune personală.
Messi a reușit și el dubla în minutul 89 după o fază superbă care a adus aminte de tiki-taka și starul argentinian a închis tabela la 6-1.

Nou record reușit de Messi

Cu reușita 23 din acest sezon, Messi a ajuns la 467 de goluri marcate în campionat și a devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate într-un singur campionat în Europa.
Dar acesta nu e singurul record stabilit de Messi în partida cu Sociedad.

MESSI, ZEU PE CAMP NOU! ARGENTINIANUL A DEVENIT JUCĂTORUL CU CELE MAI MULTE APARIȚII LA BARCELONA

Lionel Messi a stabilit un nou record impresionant în această seară. Atacantul de 33 de ani a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Barcelona: 768. Internaționalul argentinian i-a doborât recordul lui Xavi (767), stabilit în perioada 1998-2015.
După pauza cauzată de meciurile internaționale, pentru Barcelona urmează un meci pe Camp Nou cu Valladolid, după care va juca în deplasare în El Clasico, contra lui Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo