Partida de azi avea cu siguranţă o încărcătură aparte pentru trupa blaugrana, dar mai ales pentru Messi. Eliminat în Supercupă (primul său roşu în tricoul Barcelonei), decarul argentinian voia revanşa. Sud-americanul voia o evoluţie foarte bună şi în contextul în care azi s-a discutat enorm despre el, după ce Mundo Deportivo a dezvăluit că are un salariu de 555 de milioane de euro pe Camp Nou (în 4 ani, în perioada 2017-2021).
Odihnit după cele două partide în care a lipsit din cauza suspendării, Messi a fost la înălţime şi a deschis scorul din lovitură liberă.
Lionel Messi a înscris al 650-lea gol pentru Barcelona în toate competiţiile (456 dintre ele au fost în La Liga). A fost a 49-a reuşită din lovitură liberă pentru decarul argentinian (a 38-a în campionatul Spaniei).
Cupa Mondială FIFA
Canelo Alvarez și-a cerut scuze, după ce l-a amenințat cu bătaia pe Messi! Mesajul pugilistului
ACUM 9 ORE
După gol, Bilbao a început să echilibreze partida, e adevărat, în contextul în care trupa lui Koeman i-a permis să aibă o posesie mai bună, probabil în speranţa că va da lovitura pe contra-atac.

Record negativ pentru Jordi Alba, în Barcelona - Bilbao 2-1

Atacurile oaspeţilor au fost destul de sterile, însă au revenit în joc graţie lui Jordi Alba, care a trimis în propria poartă în debutul reprizei secunde.
Jordi Alba a înscris al 5-lea autogol în tricoul Barcelonei. Niciun alt fotbalist din istoria campionatului Spaniei nu a marcat de mai multe ori în proprie poartă.
Scorul final a fost stabilit de Griezmann, aflat într-o formă fantastică, acesta trimiţând în poartă pasa lui Mingueza.
Griezmann a început să joace din ce în ce mai bine pentru Barcelona, iar în seara asta a fost din nou la înălţime. Francezul şi-a întâlnit victima preferată, marcând 11 goluri contra bascilor (3 goluri pentru Sociedad, 5 pentru Ateltico şi 3 în tricoul Barcelonei).
Graţie acestui rezultat, Barcelona o depăşeşte în clasament pe Real Madrid, urcând pe doi. Cei doi mari granzi ai Spaniei au acelaşi număr de puncte, 40, dar catalanii au un golaveraj superior. Totuşi, speranţele la titlu sunt minime: Atletico Madrid are 10 puncte în plus şi un meci mai puţin disputat.
Cupa Mondială FIFA
Messi și Szczesny au făcut un pariu uluitor! Polonezul a pierdut, dar a dezvăluit de ce nu va plăti
ACUM 10 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi l-a ignorat pe Lewandowski, când polonezul i-a întins mâna! Ce au declarat cei doi la final
ACUM 11 ORE