Catalanii au un sezon dezamăgitor. Pe lângă faptul că au pierdut in-extremis locul întâi în Champions League, după înfrângerea cu Juve, scor 0-3 (ceea ce i-a adus în optimi pe PSG, finalista de anul trecut), Messi&Co păreau fără vreo șansă la titlu, în La Liga.
Azi, meciul cu Real Sociedad avea o miză uriașă, orice alt rezultat cu excepția unui succes scăzând spre 0 șansele la campionat. În fața Barcelonei era însă revelația actualei stagiuni, bascii ocupând locul întâi, la egalitate cu Ateltico Madrid, înainte de confruntarea de pe Camp Nou.
În ultimele 20 de dispute pe propriul teren cu Real Sociedad, catalanii s-au impus de fiecare dată, astfel că premisele erau favorabile. În plus, în ultimele 26 de partide pe terenul Barcelonei, oaspeții de azi obținuseră un singur egal.
Liga
Depay, criticat dur de o legendă a fotbalului olandez: "Am îndoieli că este potrivit pentru Barca"
ACUM 6 ORE
În ciuda statisticii, meciul a început cum nu se putea mai rău pentru trupa blaugrana. Willian Jose a înscris, din pasa lui Portu și se părea că presa din Spania va vorbi din nou despre iminenta despărțire de Ronaldo Koeman.

Barelona a întors meciul cu Sociedad în 15 minute

În ultimul sfert de oră al primei reprize, gazdele s-au trezit, iar Jordi Alba și De Jong au întors rezultatul.
Pentru prima oară în carieră Jordi Alba a marcat un gol împotriva liderului din campionat. Barcelona nu reușise până azi, în actuala stagiune, să întoarcă vreo partidă în care a fost condusă.
În a doua parte, Barcelona a continuat să domine teritorial, însă tabela a rămas cu scorul înregistrat la pauză.
Antoine Griezmann a ratat, în debutul reprizei secunde, cea mai mare ocazie din carieră. Din doar ceva mai mult de doi metri, cu toată poarta goală în față, francezul a lovit balonul defectuos, trimițând în portar, care era mult în partea stângă.
Grație succesului de azi, Barcelona urcă pe 5, depășind Sevilla. Catalanii au de recuperat 6 puncte față de primele două clasate, dar Ateltico Madrid are un meci mai puțin disputat.
În următoarea partidă, Barcelona are parte de o altă dispută grea. În weekend, pe Camp Nou, catalanii primesc vizita Valenciei, pentru ca finalul de an să programeze două partide teoretic mai ușoare: cu Real Valladolid și Eibar.
Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM 16 ORE
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35