Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Benzema s-a accidentat! Zidane, pus să aleagă între Mbappe și Haaland. Răspunsul francezului

Cristian Mihală

Actualizat 19/02/2021 la 17:35 GMT+2

Zinedine Zidane a susţinut conferinţa de presă premergătoare disputei cu Valladolid din deplasare, de sâmbătă seară. Acesta a vorbit despre atmosfera din cadrul echipei, jucătorii indisponibili, dar a fost întrebat și pe cine ar alege între Mbappe și Haaland.

FC Stream Team - Kylian Mbappé et Erling Haaland

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Romeo Ene
Real Madrid este într-o situație foarte grea din punct de vedere numeric. Benzema este ultimul jucător care a intrat pe lista interminabilă de accidentări, iar absența francezului va crea o mare problemă, în contextul în care în avanposturi nu sunt prea multe opțiuni. Francezul s-a accidentat cu Valencia și, chiar dacă nu e vorba de o problemă gravă, nu va fi riscat în acest weekend. Probabil stafful tehnic și medical al "galacticilor" se gândesc în perspectivă, la partida cu Atalanta din Ligă, când vârful venit de la Lyon poate reveni în primul "11".
Zidane, despre accidentări: "Aceasta este situaţia, ne dorim să evităm orice accidentare, tot staff-ul încearcă acest lucru. În ultimul timp jucătorii noştri nu pot evolua la cel mai înalt nivel din cauza acestor accidentări, iar asta se simte în jocul nostru. Trebuie să avem răbdare cu ei, iar cei care îi înlocuiesc să dea tot ce pot, sper să se recupereze cât mai repede".
Despre meciul cu Valladolid: "Trebuie să ne concentrăm doar pentru meciul de mâine. Miercuri este alt meci, sunt convins că jucătorii nu se gândesc acum la meciul de miercuri şi vor da totul pentru a obţine victoria. Ulterior, ne vom gândi şi la meciul cu Atalanta. Băieţii s-au antrenat bine în ultima săptămână şi trebuie să dovedim asta mâine, pe teren".

Mbappe sau Haaland? Zidane s-a abținut să facă o alegere

În contextul în care în vară Florentino Perez nu a transferat pe nimeni, Real cu siguranță că va căuta să aducă un vârf în următoarea perioadă de mercato, plecarea lui Ronaldo nefiind nici până acum acoperită.
Întrebat dacă ar fi să aleagă între Mbappe şi Haaland, cele două MVP-uri ale partidelor din această săptămână de UCL, Zidane a răspuns: "Îmi place să vizionez fotbal de calitate, să văd jucători buni. Mbappé şi Haaland sunt doi jucători foarte buni ai prezentului, dar şi ai viitorului. Nu am de gând să aleg pe vreunul dintre ei".
Real Madrid vine după 3 victorii consecutive în care a primit un singur gol. Aceste rezultate au adus-o pe trupa lui Zidane pe locul 2, cu 49 puncte, la 6 lungimi distanţă de liderul Atletico, care are, însă, un meci în minus. Pentru meciul de la Valladolid, francezul nu se va putea baza pe Karim Benzema, Carvajal, Marcelo, Militao, Odriozola, Ramos, Rodrygo, Valverde şi Hazard.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo