În ultima jumătate de an, viitorul lui Messi a făcut obiectul celor mai multe știri din sport, după ce sud-americanul a cerut să fie lăsat să plece de la Barcelona. Principalul motiv a fost reprezentat de președintele Bartomeu, dar acum, odată acesta plecat de la club, Messi nu mai e atât de convins că urmează o schimbare. Ca atare, deși îi va expira înțelegerea cu gruparea blaugrana în vară, decarul argentinian ar putea semna prelungirea, chiar dacă presa din țara natală a dezvăluit aseară că Messi e tentat de o altă provocare.
Într-o discuție cu un jurnalist de la Cadena Ser, tată lui Lionel, Jorge, a dezvăluit că în acest moment sunt "50% șanse" ca decarul să continue pe Camp Nou. Oriunde va evolua din vară, un lucru e sigur, din câte se pare: contractul va fi doar pe doi ani, pentru ca apoi să meargă în SUA, la formația lui Beckham, Inter Miami.
"Orice s-ar întâmpla, va semna pe două sezoane, apoi va merge la Miami", a spus Jorge, potrivit sursei citate.
Cupa Mondială FIFA
Canelo Alvarez și-a cerut scuze, după ce l-a amenințat cu bătaia pe Messi! Mesajul pugilistului
IERI LA 08:06
În 2023, Messi va împlini 36 de ani și e greu de crezut că va mai putea da același randament la nivel înalt, astfel că decizia pare una logică. Mai ales că Beckham îl tentează cu cel mai mare salariu din istoria campionatului nord-american de fotbal.

Messi, anunțat la Miami încă din iarnă

Trebuie spus că jurnaliștii de la Cadena Ser au oferit această informație încă din iarnă, fără ca ea să fie confirmată de Jorge Messi, așa cum susțin că se întâmplă acum.
În consecință, orice s-ar întâmpla în vara acestui an, e limpede că Messi nu își va încheia carierea de fotbalist la clubul de pe Camp Nou. De altfel, Messi și-a achiziționat deja un domeniu de aproape 8 milioane de euro în Miami, semn clar că are de când să se stabilească acolo în viitor.
Beckham nu a făcut niciodată un secret din faptul că și-l dorește pe starul catalanilor, iar acesta, la rândul său, a părut deschis unei mutări.
"Mi-ar plăcea să joc în SUA și să experimentez viața de acolo", a spus Messi de curând.
32 de milioane de euro/an ar urma să fie salariul lui Messi, la Inter Miami. În acest moment, cel mai bine plătit jucător din MLS e Gonzalo Higuain, care primește 8,8 milioane/sezon, tot de la Inter Miami.
Cupa Mondială FIFA
Messi și Szczesny au făcut un pariu uluitor! Polonezul a pierdut, dar a dezvăluit de ce nu va plăti
IERI LA 06:48
Cupa Mondială FIFA
Messi l-a ignorat pe Lewandowski, când polonezul i-a întins mâna! Ce au declarat cei doi la final
IERI LA 05:48