Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cadena Ser: Tatăl lui Messi a confirmat că decarul argentinian va juca la Inter Miami

Cristian Mihală

Actualizat 11/03/2021 la 13:20 GMT+2

Jorge Messi i-a dezvăluit unui jurnalist de la Cadena Ser, că fiul său va evolua din 2023 în MLS, la formația lui David Beckham, Inter Miami. Acesta a mai dezvăluit că sunt șanse de 50% ca argentinianul să rămână până atunci în La Liga, la Barcelona.

Lionel Messi David Beckham

Credit imagine: Imago

În ultima jumătate de an, viitorul lui Messi a făcut obiectul celor mai multe știri din sport, după ce sud-americanul a cerut să fie lăsat să plece de la Barcelona. Principalul motiv a fost reprezentat de președintele Bartomeu, dar acum, odată acesta plecat de la club, Messi nu mai e atât de convins că urmează o schimbare. Ca atare, deși îi va expira înțelegerea cu gruparea blaugrana în vară, decarul argentinian ar putea semna prelungirea, chiar dacă presa din țara natală a dezvăluit aseară că Messi e tentat de o altă provocare.
Într-o discuție cu un jurnalist de la Cadena Ser, tată lui Lionel, Jorge, a dezvăluit că în acest moment sunt "50% șanse" ca decarul să continue pe Camp Nou. Oriunde va evolua din vară, un lucru e sigur, din câte se pare: contractul va fi doar pe doi ani, pentru ca apoi să meargă în SUA, la formația lui Beckham, Inter Miami.
"Orice s-ar întâmpla, va semna pe două sezoane, apoi va merge la Miami", a spus Jorge, potrivit sursei citate.
În 2023, Messi va împlini 36 de ani și e greu de crezut că va mai putea da același randament la nivel înalt, astfel că decizia pare una logică. Mai ales că Beckham îl tentează cu cel mai mare salariu din istoria campionatului nord-american de fotbal.

Messi, anunțat la Miami încă din iarnă

Trebuie spus că jurnaliștii de la Cadena Ser au oferit această informație încă din iarnă, fără ca ea să fie confirmată de Jorge Messi, așa cum susțin că se întâmplă acum.
În consecință, orice s-ar întâmpla în vara acestui an, e limpede că Messi nu își va încheia carierea de fotbalist la clubul de pe Camp Nou. De altfel, Messi și-a achiziționat deja un domeniu de aproape 8 milioane de euro în Miami, semn clar că are de când să se stabilească acolo în viitor.
Beckham nu a făcut niciodată un secret din faptul că și-l dorește pe starul catalanilor, iar acesta, la rândul său, a părut deschis unei mutări.
"Mi-ar plăcea să joc în SUA și să experimentez viața de acolo", a spus Messi de curând.
32 de milioane de euro/an ar urma să fie salariul lui Messi, la Inter Miami. În acest moment, cel mai bine plătit jucător din MLS e Gonzalo Higuain, care primește 8,8 milioane/sezon, tot de la Inter Miami.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo