Nu avea cum să fie un meci ușor pentru Barcelona. Cadiz a surprins pe multă lume prin meciurile excelente făcute în acest sezon iar nou promovata a învins-o deja pe Real Madrid în acest sezon.
Barcelona a început bine partida, însă catalanii au avut ghinion în minutul 8 când Oscar Mingueza, proaspăt promovat de la echipa a doua pentru a-i ține locul lui Gerard Pique, și-a trimis mingea în propria poartă iar Ter Stegen nu a putut interveni.
A urmat o perioadă de dominare clară a Barcelonei. Exact ce dorea Cadiz, fiind una dintre cele mai bune echipe din La Liga când vine vorba de apărare retrasă total și lovit letal pe contraatac.
Liga Campionilor UEFA
Gestul făcut de Xavi la finalul meciului cu Inter, taxat de un jurnalist italian. "E o rușine"
ACUM O ORĂ

Cadiz - Barcelona 2-1. Victorie istorică pentru gazde

Cu toate acestea, dominarea Barcelonei s-a concretizat în minutul 57. Presiunea creștea din ce în ce mai mult iar când Messi, înghesuit de adversari la mijlocul terenului, a trimis mingea în flanc spre Alba, centrarea spaniolului a fost deviată în proprie poartă de Alcala. Karma.
Doar șase minute mai târziu, totuși, în mod incredibil, gazdele au găsit puterea să revină în avantaj. A fost vorba de o adevărată calamitate pentru apărarea Barcelonei. După o ”bâlbâială” oribilă a lui Lenglet și Ter Stegen, Negredo a profitat, a trecut de portar și a trimis mingea în plasa porții.
Chiar dacă Barcelona a controlat clar meciul ulterior și catalanii și-au creat destule ocazii importante, portarul gazdelor, Ledesma, a fost la datorie și s-a asigurat că echipa sa reușește o dublă istorică în acest sezon: victorii cu Barcelona și Real Madrid.
Liga
Dezastru pentru Barcelona, înainte de El Clasico. Anunțul făcut de presa spaniolă
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Xavi, cel mai vehement discurs din cariera de antrenor! Atac dur la arbitrul de la Inter - Barcelona
ACUM 11 ORE