Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cadiz scrie istorie! După victoria cu Real, a învins-o și pe Barcelona

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/12/2020 la 00:00 GMT+2

Cadiz a învins-o pe Barcelona cu 2-1 în etapa a-12-a din La Liga.

Cadiz players surround Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Nu avea cum să fie un meci ușor pentru Barcelona. Cadiz a surprins pe multă lume prin meciurile excelente făcute în acest sezon iar nou promovata a învins-o deja pe Real Madrid în acest sezon.
Barcelona a început bine partida, însă catalanii au avut ghinion în minutul 8 când Oscar Mingueza, proaspăt promovat de la echipa a doua pentru a-i ține locul lui Gerard Pique, și-a trimis mingea în propria poartă iar Ter Stegen nu a putut interveni.
A urmat o perioadă de dominare clară a Barcelonei. Exact ce dorea Cadiz, fiind una dintre cele mai bune echipe din La Liga când vine vorba de apărare retrasă total și lovit letal pe contraatac.

Cadiz - Barcelona 2-1. Victorie istorică pentru gazde

Cu toate acestea, dominarea Barcelonei s-a concretizat în minutul 57. Presiunea creștea din ce în ce mai mult iar când Messi, înghesuit de adversari la mijlocul terenului, a trimis mingea în flanc spre Alba, centrarea spaniolului a fost deviată în proprie poartă de Alcala. Karma.
Doar șase minute mai târziu, totuși, în mod incredibil, gazdele au găsit puterea să revină în avantaj. A fost vorba de o adevărată calamitate pentru apărarea Barcelonei. După o ”bâlbâială” oribilă a lui Lenglet și Ter Stegen, Negredo a profitat, a trecut de portar și a trimis mingea în plasa porții.
Chiar dacă Barcelona a controlat clar meciul ulterior și catalanii și-au creat destule ocazii importante, portarul gazdelor, Ledesma, a fost la datorie și s-a asigurat că echipa sa reușește o dublă istorică în acest sezon: victorii cu Barcelona și Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo