Ansu Fati progresează bine de la ultima operație la care a fost supus, acum o lună și jumătate la Porto, pentru a depăși leziunea suferită în noiembrie la meniscul intern al genunchiului stâng.
Ansu Fati se recuperează la Madrid cu un fizioterapeut în care are încredere, dar este în contact permanent medicii Barcelonei. Ultimele rapoarte sugerează că jucătorul se va putea alătura colegilor săi pentru presezon, dar decizia finală va fi luată zilele viitoare. Recuperarea este lentă, nimeni nu vrea să-și asume riscuri, dar Fati progresează în termenele stabilite.

Ansu Fati așteaptă un nou contract

Liga
Barcelona a aprobat bugetul pentru 2021-2022: 765 milioane de euro
IERI LA 14:30
Ansu Fati, care se află în așteptarea reînnoirii contractului, este considerat de către clubul drept unul dintre marile "transferuri" ale echipei pentru sezonul 21/22.
În ciuda vârstei sale, atacantul a doborât un număr mare de recorduri: a fost cel mai tânăr jucător care a debutat în Liga Campionilor pentru Barcelona, cel mai tânăr fotbalist care a înscris pentru catalani în LaLiga, cel mai tânăr jucător care a debutat pe Camp Nou.
Ronald Koeman mizează pe el, deși va exista o mare competiție în zona ofensivă. Alături de Messi, în așteptarea reînnoirii, mai sunt Kun Agüero, Depay, Griezmann și Dembélé, deși francezul va începe sezonul accidentat. În plus, plecările lui Martin Braithwaite și Coutinho nu au fost încă finalizate. Înainte de a se accidenta împotriva Betis, internaționalul spaniol a jucat 10 jocuri și a marcat cinci goluri.
Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
16/09/2021 LA 17:40
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
15/09/2021 LA 12:14