Ansu Fati progresează bine de la ultima operație la care a fost supus, acum o lună și jumătate la Porto, pentru a depăși leziunea suferită în noiembrie la meniscul intern al genunchiului stâng.
Ansu Fati se recuperează la Madrid cu un fizioterapeut în care are încredere, dar este în contact permanent medicii Barcelonei. Ultimele rapoarte sugerează că jucătorul se va putea alătura colegilor săi pentru presezon, dar decizia finală va fi luată zilele viitoare. Recuperarea este lentă, nimeni nu vrea să-și asume riscuri, dar Fati progresează în termenele stabilite.

Ansu Fati așteaptă un nou contract

Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51
Ansu Fati, care se află în așteptarea reînnoirii contractului, este considerat de către clubul drept unul dintre marile "transferuri" ale echipei pentru sezonul 21/22.
În ciuda vârstei sale, atacantul a doborât un număr mare de recorduri: a fost cel mai tânăr jucător care a debutat în Liga Campionilor pentru Barcelona, cel mai tânăr fotbalist care a înscris pentru catalani în LaLiga, cel mai tânăr jucător care a debutat pe Camp Nou.
Ronald Koeman mizează pe el, deși va exista o mare competiție în zona ofensivă. Alături de Messi, în așteptarea reînnoirii, mai sunt Kun Agüero, Depay, Griezmann și Dembélé, deși francezul va începe sezonul accidentat. În plus, plecările lui Martin Braithwaite și Coutinho nu au fost încă finalizate. Înainte de a se accidenta împotriva Betis, internaționalul spaniol a jucat 10 jocuri și a marcat cinci goluri.
Liga
Xavi, despre viitorul lui Dembele pe Camp Nou: "Situaţia stă în felul următor"
04/01/2022 LA 14:26
Liga
Laporta, întrebat despre transferul lui Haaland la Barcelona. Anunțul președintelui catalanilor
03/01/2022 LA 17:29